Wat geef je aan iemand die net zijn of haar rijbewijs heeft gehaald? Een vraag waarop wij je antwoord geven in dit blog. Deze kadotips zullen je zeker een eindje op weg helpen. Lees dus snel verder!

Get on your motorcycle

Een beetje apart cadeau voor iemand die net z’n auto-rijbewijs heeft gehaald; bij dit uitje van Kadopagina ervaar je zelf hoe het is om motor te rijden, zonder dat je er een speciaal rijbewijs voor nodig hebt! Tijdens deze geweldige beleving leer je de basisvaardigheden van het motorrijden door een professionele motorrijder. Allereerst worden de basisbegrippen duidelijk uitgelegd, zodat je alle belangrijke basis handeling in één keer leert. Door eenvoudige oefeningen went u aan de motor en leert je op het speciale terrein te rijden. Zodra je de basisoefeningen onder de knie hebt, ga je oefenen met slalommen, remmen met verschillende snelheden, uitwijken en een achtjes draaien. En natuurlijk ga je daarna zelf een stuk rijden! Dus altijd al die waanzinnige achtervolging scene op de motor uit de Matrix en Mission Impossible II willen na doen, dan is dit je kans!

Bedel

Een leuk cadeau voor het vrouwelijk geslacht dat net haar rijbewijs heeft gehaald: dit bedeltje van Mamakado.nl lijkt net een rijbewijs. Op het van echt zilver gemaakte sieraad staat “Driver License” en een tekeningetje van een jonge dame. Erg leuk om aan je ketting te hangen en een leuke manier om te laten zien dat jij officieel een weg-misbruiker bent!

 

Snoepen tijdens het rijden

Cliché, cliché, maar dit blik snoep is heerlijk voor onderweg! Het blik is gevuld met verschillende soorten Haribo snoepjes. Van de heerlijke colaflesjes tot de zoete perziken en kersen, je vind ze terug in dit blik. Ook is het blik versier met een leuke geïllustreerde wikkel met een grappige afbeelding en de tekst “Hoera! Geslaagd voor je rijbewijs!”. Een lekker kleinigheidje om kado te geven!