Wist je al dat je voor Rivièra Maison producten ook bij Wehkamp slaagt? Prachtige dressoirs, rustieke wijnkasten… alles is werkelijk prachtig! Wij nemen je graag mee!

Totale collectie

Rivièra Maison is een manier van leven. Een manier van leven die stijl en sfeer uitstraalt. De nieuwe collectie komt nu binnen. Een tipje van de sluier? Met de stijlen Los Cabos en Sylt haal je de nieuwste items in huis. Beiden gaven inspiratie voor de nieuwe voorjaarscollectie dat zowel tropical feelings, dagdromen over de Westkust van Mexico als de veelzijdigheid van het eiland Sylt weerspiegelt.

Bedtextiel

Een manier van leven die stijl en sfeer uitstraalt. Dat uit zich ook in de uitvoering van de dekbedovertrekken, luxe materialen in combinatie met mooie dessins. Een slaapkamer is bij uitstek de plek om tot rust te komen, dat gaat met bedtextiel zeker lukken!

Keukenaccessoires

Met de Riviera Maison keukenaccessoires creëer je sfeer en gezelligheid. Hier vind je alles van soeppan tot bestek, het zit allemaal in de collectie van Riviera Maison. kies en combineer naar hartenlust!

Servies & glaswerk

Met het servies & glaswerk straal je de stijl en sfeer uit die bij je past. Het servies gecombineerd met chique bestek en mooie glazen met dito karaf sieren je tafel en zorgen dat deze de juiste sfeer uitstralen voor een gezellig diner.

Woonaccessoires

Rivièra Maison is een manier van leven. En wat voor manier van leven! Een manier van leven die stijl en sfeer uitstraalt. Luxe stoffen en stoere materialen vindt je terug in de nieuwe collectie Rivièra Maison woonaccessoires. Kies uit stoere kussens en een mooie warme plaid en creëer hiermee een heerlijke hoekje waar je lekker kunt wegdromen met een mooi boek. En met een paar stoere windlichten breng je gezelligheid in een donker vergeten hoekje. Kijk, kies en laat je inspireren!

Tip; neem ook een kijkje bij Pure Elements en de verlichting.