Wil je wat speciaals regelen voor je geliefde tijdens Valentijnsdag, maar je hebt nog steeds geen idee? Dan lees je de goede blog, want Kadopagina heeft tal van romantische overnachtingen waar je jou en je geliefde zeker mee zal verblijden. Lees dus snel verder!

Genieten op het water

Overnachten op het water? Het kan bij Hampshire Hotel Fitland. Dit hotel ligt gelegen in het mooie, rustige plaatsje Mill. Een gezellig Brabants dorp, waar je de typische gastvrijheid kan proeven waar Guus Meeuwis altijd over zingt. Hampshire heeft deze grote jacht omgebouwd tot een waar wellness oord/hotel waar je helemaal tot rust kan komen. Tijdens het verblijf mag je gratis gebruik maken van de vele sport- en ontspanningsfaciliteiten in het sportcentrum en de zeven verschillende sauna’s, stoomcabines, verschillende heerlijke binnen- en buitenbaden, relaxruimtes en het restaurant waar u zich culinaire hoogstandje geserveerd worden. Ideaal als je er dus samen even tussenuit wil!

 

 

Scandinavisch overnachten

Je kan veel zeggen over de Scandinavische landen, maar het landschap is er prachtig. Jammer dat je alleen zo ver moet reizen om er te komen. Gelukkig is dat probleem nu (deels) verleden tijd, want in het plaatsje Eelderwolde (Groningen) waan je zo het Scandinavië in. En zoals ze dat in het hoge noorden doen, overnacht je in een echte blokhut! De blokhut is gelegen in het “Scandinavische” dorp midden in de natuur en is voorzien van een bubbelbad en boxspring. ‘s Ochtends kunt u in het restaurant heerlijk genieten van een Noors ontbijt. Wilt u toch liever met uw partner in uw blokhut ontbijten, dan kan je dat ontbijtpakket bestellen. In de directe omgeving van Eelderwolde zijn er diverse activiteiten te ondernemen als kanoën, surfen, zeilen of gewoon gezellig winkelen. Kortom; het heeft alle voor romantische weekendje weg!

 

 

Net als in de film…

Wij bij eenkadovoor vinden dit nog wel de meeste unieke manier van overnachten; in Aalter (Oost-Vlaanderen, België) kan je namelijk overnachten in een bioscoop!  Je verblijft tijdens dit arrangement in het retro hotel Capitole, dat geheel omgebouwd is tot een ware cinema met invloeden uit de vroegere filmwereld. Een natuurlijk beschikt het hotel over een eigen bioscoop, waar de meeste recente films worden gedraaid. Buiten de bioscoop is het ook de moeite waard om de omgeving te bezoeken, dus een bezoekje aan Gent en Brugge kan dus ook! Al met al een leuke manier om met je geliefde een gezellig weekendje door te komen!