Er even lekker tussen uit met je lieffie. Heerlijk! Maar op welke manieren kom je nou heel goedkoop uit? Een weekendje weg is leuk, maar ook heel vaak duur. Gelukkig heb ik een oplossing!

GiftFor2

De GiftFor2 is een hele leuke belevenis in cadeauvorm. GiftFor2 bestaat uit een luxe geschenkverpakking met een cadeaukaart en een boekje vol leuke belevenissen. Het is erg gevarieerd, van een culinaire belevenis als een High Tea tot een compleet verzorgd hotelverblijf of een originele workshop. GiftFor2 is altijd een jaar geldig, tenzij anders vermeld.

Je kan zelf bepalen welke belevenis je cadeau wilt geven! Er even heerlijk tussen uit met je lieffie. Het is een erg origineel en persoonlijk cadeau.

Er zijn genoeg dingen waar je uit kunt kiezen: “Borrel voor twee”, “Chocolade voor twee”, “Unieke wijnproeverij voor twee”, “Puur overnachten voor twee” en nog een heleboel meer! Er zal altijd wel iets tussen zitten voor jou en je lieffie. Het is ook een superleuk cadeau voor een ander stel. Je weet zeker dat je goed zit met GiftFor2!