Gadgets, leuke kleine hebbedingetjes die altijd een geweldig cadeau zijn! Deze ideale geschenkjes vallen ook met Valentijn goed in de smaak, mede omdat zij een origineel kado vormen. Hier vind jij zes tips voor een romantisch valentijnscadeau!

Samen baden

Houden jullie van samen baden, dan zijn de ‘romantische spa lights’ iets voor jou! Deze coole sfeerverlichtingen kunnen makkelijk worden bevestigt aan de muur of het bad (ook onderwater) door middel van zuignappen, kunnen makkelijk aan en uit en kunnen ook op het water drijven. Samen baden was nog nooit zó romantisch!

The next level

Er is niets romantischer dan een ontbijt op bed, maar deze gadget neemt romantiek ‘to the next level’: de hartjes koekenpan! Deze pan is precies goed voor één ei in de vorm van een prachtig hart en met zijn anti-aanbaklaag wordt het óók nog leuk om ‘s ochtends op te staan. Surprise!

Eeuwig verbonden

Wie een permanent liefdesslot wilt verbinden met zijn geliefde, hoeft daarvoor niet naar de Pont des Artes in Parijs. De ‘Lock of Love fotolijst’ is namelijk een romantisch idee gebaseerd op dit oude gebruik. Twee fotolijsten, één slotje en één sleutel om weg te gooien. Laat zien dat jullie eeuwig verbonden zijn!

Eeuwige liefde

De roos is het symbool van de liefde en dé manier om duidelijk maken dat jullie liefde voor eeuwig zal blijven bestaan, is met een roos dat de test der tijd zal doorstaan! Door een roos te laten behouden in goud, platina en hars zal de roos nooit verwelken. De details blijven behouden door een proces van vier weken, een prachtig Valentijnscadeau!

Snoepblik

Een lekker, klein geschenk dat goed in de smaak zal vallen is een snoepblik! Dit blik is te bestellen met allerlei soorten snoep, zoals Engelse drop of pepermuntjes.

Spreuktegel

Wie écht iets origineels wenst te geven, heeft baat bij een spreuktegel. Deze leuke versiersels kan jij zelf vormgeven en afronden met een lieve tekst, spreuk of leus!