Een vaartocht op het water wordt al lang gezien als één van de meest romantische uitjes, wereldwijd. Niet gek dus, dat eenkadovoor een artikel wijdt aan rondvaarten voor Valentijnsdag!

Candlelight cruise

Sfeervol kaarslicht, stilte, rustig water… Als je uit eten gaat, moet je dat wel origineel doen. De romantische candlelight cruise biedt de oplossing, compleet met hapjes en drankjes. Vaar mee en geniet van deze traditionele, romantische cruise!

High Teas

Voor de theeleuten is er een echte ‘High Tea Cruise’! Op een prachtige tocht door de grachten van Haarlem kunnen jullie in stijl genieten van onbeperkte thee en heerlijke lekkernijen, zoals scones, frivolités en muffins. Een prachtige tocht!

Biesbosche tocht

In plaats van een lange tocht op zee of in een drukke stad, zijn er ook tochten voor in het midden van de natuur! Wie dol is op het natuurlijk schoon dat ons land rijk is en zich avontuurlijk voelt, komt helemaal in zijn element met een boottocht in het Biesbosch!

Onvergetelijke rondvaart

In een prachtige rondvaart op rivier de Linge nabij Leerdam, combineer je alle elementen voor een prachtige dag uit, in één. Natuurschoon, cultuur… Je komt álles tegen op deze onvergetelijke rondvaart!

Maasstad bezichtigen

Met deze boottocht krijg jij de grootste havenstad van Nederland, Rotterdam, te zien vanaf de Maas! Deze dagtocht begint in Drimmelen, gaat recht door het Biesbosch en neemt je dan mee naar de Maasstad. ‘S avonds eindig je weer terug in Drimmelen na een prachtige reis!