Naast ons drukke leven zijn wij ook weleens toe aan wat ontspanning. En dat moet ook, want wij bouwen dagelijks spanningen op, zowel bewust als onbewust. Daarom heeft iedereen wat ontspanning nodig om weer tot rust te komen, zodat we even alles laten bezinken. Ik was zelf ook opzoek naar iets relaxed om samen met mijn vriendin te gaan doen, totdat ik iets leuks tegen kwam…

Welke arrangementen?

Op Giftfor2.nl hebben ze leuke cadeau’s voor twee personen, zoals een dagje samen varen, dineren of een workshop bijwonen. Maar Giftfor2.nl biedt ook een beauty of wellnessarrangement aan en dat is precies wat ik zocht! Lekker wat ontspannen doen samen met mijn vriendin. Het gaat als volgt, je kiest een leuk cadeau uit en dan biedt giftfor2.nl zelfs de mogelijkheid om de meest dichtstbijzijnde locatie te kiezen. Super leuk allemaal!! Maar om het nog leuker te maken heb ik ook even gekeken wat goedkoper zal uitkomen.

Wat is goedkoper?

Ik ging kijken of het efficiënter is om daar bij de kassa de entree te betalen of een Giftfor2 kaart aan te schaffen.  Ik heb als voorbeeld genomen Tri Dosha te Capelle a/d IJssel, 30 minuten floaten voor 2 personen bedraagt € 47,- dus je komt wel €2,- goedkoper uit als je een cadeau van giftfor2.nl neemt!  Met de grote mogelijkheid van keuzes die Giftfor2.nl aanbiedt kun je zeker iemand blij maken!! Kies een leuk cadeau uit van Giftfor2.nl!