De Sint heeft een zwak voor stoere en snelle auto’s! Als het ook maar even kan scheurt hij over de snelwegen en gaat ie sneller dan het licht. Daar heeft de Sint voor de stoere jongens allemaal coole speelgoed auto’s gevonden op Bol.com! 

Hot Wheels

Heb je ooit je eigen racebaan willen hebben? Dat kan met het Hot Wheels Super Track Pack! Deze zes meter lange racebaan is de ultieme racebaan voor jongens! De set bevat 6 blauwe Track Risers, 1 landingshelling en 1 felgekleurde auto. Eindeloos veel speelplezier verzekerd!

 

Real-life Mario Kart

Iedereen kent het wereldberoemde Wii spel Mario Kart wel. Carrera brengt het spel tot leven; een racebaan met de bekende en originele figuren uit de game! De baan bestaat uit een rondenteller, dubbele looping en een fly over in de geheel Mario Kart stijl. De baan is 6,2 meter lang. Dus pak die power-ups en kom als eerste over de finish!

 

Darda Speedmaster

Met deze flitsende racebaan  enorm veel plezier verzekerd! Het parcours is spannend voor de echte racefanaten. Je krijgt er twee Formule 1 raceauto’s bij! Er zit tevens een start- en finishbox bij en een ‘Start en Go’ systeem. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

 

Politie auto!

Darda-auto’s zijn op schaal gemaakt en rijden door ze in te duwen en naar achteren te rijden. Met deze super snelle politie auto jaag je dus zeker de boeven op! En doordat je een looping kan maken met de auto ben je ook stuntproof! Dus zet de sirenes aan en rijden maar!

 

Spannende strijd

Twee auto’s racen tegen elkaar in een huiveringwekkende looping en springen over de rand van het ravijn bij de Team Hot Wheels Double Dare Snare Baanset. Alleen de winnaar wordt gered door het vangnet. Durf jij deze spannende wedstrijd aan te gaan? In deze set zit maar één autootje meegeleverd.