Sinterklaas is weer in het land dus de schoen mag weer gezet worden! Om eens geen chocoladeletter of een zakje chocolademunten in je schoen te vinden is dit een leuke site om ideeën op te doen. Het is altijd weer lastig om toch een cadeau te vinden wat in de smaak valt maar op deze site is zoveel keus dat je zeker een blij gezicht krijgt. Je vindt er een tabje met cadeautjes tot € 15,-. Van jong tot oud, er staan veel leuke cadeautips tussen!

Jongens

Voor de kleine jongens zijn er o.a. knuffels, een Lego sportwagen maar ook verschillende dvd’s. De oudere jongens maak je natuurlijk blij met een Xbox spel of handschoenen van Ajax.

Meisjes

Barbiespullen en Woezel en Wip zijn hier volop te vinden. En voor de grotere meiden een leuke toilettas van Blond Amsterdam, een eau de toilette of een kussen van die leuke jongensband One Direction.

Nooit te oud

Als volwassenen is het stiekem ook nog leuk om je schoen te zetten! ’s Avonds een liedje zingen met je dochter of zoon en ’s ochtends ook een cadeautje in je schoen vinden. Wat dacht je van een reiseditie schaken en dammen of Mens Erger Je Niet of een boek over The Hunger Games.

 

Hulp nodig?

Om het wat makkelijker te maken biedt deze site je de mogelijkheid om een prijs, categorie en leeftijd in te voeren zodat er vanzelf cadeaus te voorschijn komen.

Bestellen is eenvoudig. Met een paar drukken op de knop bestel je al een artikel en heb je het binnen een paar dagen in huis. Ga dus snel naar bol.com en bestel je cadeau voordat de Hulpsint je voor is geweest en het niet meer verkrijgbaar is!