in

Schoencadeautjes bij MegaGadgets

Sinterklaas en zijn pietenbaas zijn weer in het land! Pakjesavond laat nog even op zich wachten, maar de schoenen moet wel gevuld worden. Daarom geven wij de Sint een leuke tips voor schoencadeautjes die te vinden zijn bij MegaGadgets.nl!

Geheimschrift

Voor de kleine spionnen is de Invisible Ink Pen een erg stoer cadeau. Deze pen schrijft namelijk met onzichtbaar inkt, dat alleen zichtbaar wordt als je het UV-lampje in de pen aanzet! Plus: er zit een geheim opbergvakje waar je papier kan bewaren. Een perfect cadeautje voor stoere jongens spionnen of meisjes die briefjes uitwisselen met elkaar.

Voor de pennenbijters

Megagadgets heeft nu een pen voor alle penneneters en hij smaakt nog lekker ook! Bovenop de lolly pen zit een klepje die je eraf kunt halen en hierin zit een heerlijke lollie verstopt. Dus maak van een slechte gewoonte een lekker tussendoortje!

Water en bellenpret

De Aqua Bouncer is een gave bal die op het water stuitert.Met deze water stuiterbal kun je ontzettend leuke waterspellen spelen met je vrienden. De bal zal altijd boven het water drijven! De Flashing Bubbles Gun is een bellenblaas pistool die automatisch bellen schiet met een leuke licht en geluid show er omheen. Maak de mooiste en grootste bellen met deze vette gadget. Erg speels en leuk voor de kleine kinderen!

Slijmerige Monsters

Ze komen van de planeet Gloopiter en zijn geheel kneedbaar; de Blobimals zijn de leukste blubberige monsters! Zet de monstertjes in elkaar en kneed ze zoals je ze wil hebben. Eindeloos veel speelplezier is verzekerd!

 

Voor de allerkleinste

Voor de allerkleinste kindertjes heeft MegaGadgets ook leuke cadeautjes. Zo heb je de snor speen; deze speen heeft namelijk een snor op de geplakt, waardoor het lijkt alsof de baby een snor heeft. Een lach op vele gezicht is gegarandeerd! De Baby Ducks Tuitbeker is superleuk ieder klein kind! De beker ziet eruit als een coffee cup-to-go en heeft een schattige opdruk. En met de speciale deksel is de kans op lekken heel klein, dus de kleertjes blijven schoon! Handig voor onderweg of gewoon thuis!

Dus als Sinterklaas nog schoencadeautjes nodig heeft; MegaGadgets.nl  heeft deze,en nog meer leuke, schattige en grappige cadeautjes!

What do you think?

Jouw eigen fotomozaïek!

Sinterklaas aan het gamen