Is jouw secretaresse jouw steun en toeverlaat? Dan is Nationale Secretaressedag de kans om jouw waardering voor haar uit te spreken. Het zal vallen op donderdag 18 april! Zet jouw secretaresse die dag in het zonnetje!

Het blijft altijd lastig om een goed kado voor iemand te vinden. Een kado voor jouw secretaresse lijkt ook moeilijker dan het is. Daarom heb ik een aantal secretaresse kado’s voor jou op een rijtje gezet!

Luxe Wijnset

Bijna elke secretaresse houdt wel van een wijntje. Daarom is een luxe wijnset in een mooie lederen doos ook erg leuk om te geven. In de klep aan de bovenzijde ligt de professionele kurkentrekker. In het laatje eronder zijn een wijnstopper/schenktuit, een flessenring, een foliesnijder, een ecxtra spiraalkurkentrekker en een wijnthermometer te vinden. Een wijnliefhebber zal je hiermee een groot plezier doen.

Coffee to go

Reist je secretaresse elke ochtend heel lang, waardoor ze elke ochtend een koude en slappe bak koffie heeft? Dan is de coffee to go echt een aanrader! Met deze beker zal je secretaresse nooit meer last hebben van een koude bak koffie. Het is ook erg makkelijk om mee te nemen! De handige meeneem beker heeft drie verschillende opdrukken: Face mug – om je eigen foto in te doen!, “Hold me tight, I’m Hot!” en “Cofee, Chocolate & Men, all better Rich!”

 

Badjas

Wil je zeker weten dat je secretaresse iets aan een kado heeft? Dan is een badjas ook altijd een aanrader! Verwen je secretaresse met deze heerlijke warme en zachte badjas van fleece. De badjas is lekker dik en wordt geleverd in een mooie kadodoos.

Genoeg keus voor jouw secretaresse, bezorg haar een verrassende dag!