in , , , , , ,

Sieraden voor kinderen: kleine juwelen

Sieraden zijn niet alleen leuk voor volwassenen, maar staan ook prachtig bij kinderen. Daar weet mijnjuweel.nl alles van. Voor baby’s tot kleuters – en stiekem ook voor moeders – heb je genoeg keus. Je kunt ook moeder en dochter armbanden kopen of juist een zwangerschapsketting.

Babyarmband

Een leuk kraamcadeau is een babyarmband, deze is verkrijgbaar met de naam van je baby en is versierd met pareltjes en hartjes in allerlei verschillende kleuren. Wat dacht je van Rosalie, Jasmine, Maud of Amber. Het armbandje Jasmine is verkrijgbaar in drie verschillende maten en wordt verzonden in een mooi doosje.

Speenkoord

De speen van een baby wordt echt een chique item met dit speenkoord. Speenkoord Zoë bestaat uit zoetwaterparels, Swarovski Kristallen, roze en zilveren kralen. De speen van je kindje raak je nooit meer kwijt, want dit speenkoord valt wel op.

Kindersieradenset

Julia: de naam van deze ketting en armband. Een prachtige set om kado te geven met een verjaardag. Zoetwaterpareltjes, Swarovski kristallen en roze vlindertjes maken deze ketting en armband erg schattig. De armband kun je al cadeau geven aan een 2-jarige maar ook nog aan iemand die 7 jaar wordt. De set is verkrijgbaar in drie maten.

Zwangerschapsketting

Als je zwanger bent, mag iedereen dat natuurlijk weten en zien, met deze ketting op je buik valt het wel op. Ketting Bola Mirjam is een zilveren bol met krullen en bloemen. De bol maakt een zacht geluidje wat de baby prettig vindt om te horen. Een mooi cadeau voor de zwangere vrouw.

Sieradendoosje

Alle mooie sieraden moeten niet overal en nergens slingeren. Die moeten natuurlijk opgeborgen worden in een doosje. En dat is deze. Dit mooie roze sieradendoosje heeft een uitneembaar vak voor ringetjes. Als je het doosje opent, danst er een danseresje en er zit een spiegeltje in het doosje. Een musthave voor elk meisje.

What do you think?

Onderbroeken bedrukken: een uniek kado

Hiep Hiep Hoera: zo viert Maarten zijn verjaardag