Wie denkt dat sieraden alleen geschikt zijn als cadeautje voor een vrouw, heeft het mis. Meer en meer mannen zijn vandaag de dag met hun uiterlijk bezig en daar hoort ook vaak een mooie outfit met stijlvolle sieraden bij. De juiste keuze mannensieraden kan een eenvoudige look wat meer pit geven.

Wij selecteerden de leukste sieraden speciaal voor mannen! Vergeet die eeuwige cadeaubon of speciaalbiertjes, geef je vader, beste vriend of geliefde eens een mannensieraad cadeau!

Stoere armband

Een stoere vent draagt graag een mooi horloge, maar waarom eigenlijk geen armband? Een stijlvolle kralen of leren armband voor heren, zoals die in de collectie van Trendhim kan wat karakter aan je outfit toevoegen. De kleurrijke modellen ogen meer casual, die met een eenvoudigere stijl passen beter bij een iets meer formele gelegenheid.

Ga je voor een kralen armband, dan geldt de regel dat hoe groter de kraler zijn, hoe informeler het oogt. Wil je dus een meer klassieke look behouden, kies dan voor kleine kralen. Bij leren armbanden vinden we zelf dat een eenvoudig design het meest stijlvol voorkomt.

Een mooie armband als cadeau is zeer geschikt voor hippe vaders die er graag modieus bij willen lopen!

Een stijlvol horloge

Bij een stijlvolle man hoort een praktisch maar toch elegant sieraad. Zelf vinden we het horloge hieronder afgebeeld erg mooi. Het klassieke ontwerp maakt dit horloge tot een must-have én het past bij elke outfit! In 2-delig pak naar het werk, of op je teenslippers naar het strand tijdens het weekend, dit horloge kan altijd.

Een leuke oorbel

Deze kan zeker niet voor elke man, maar als je een vriend/man/verloofde/broer hebt die een oorbel draagt, dan kan een paar leuke heren oorbellen, zoals deze een heel tof, en goedkoop geschenk zijn.

Tegenwoordig kan je zelfs “valse” oorbellen kopen, zoals de fake plugs hieronder. Deze laten toe om de stoere look van stretcher oorbellen uit te proberen zonder schade aan je oren toe te brengen.

Simpel óf opvallend

Mannen willen het liefst niet te veel poespas als het om sieraden gaat. Glitters? Welnee! Laat die blingbling maar lekker aan vrouwen over! Bij simpele sieraden denk we aan een kralen houten ketting,  die eigenlijk bij bijna elke outfit kan. Zoek je een sieraad voor iemand die zich voornamelijk in een pak kleedt, denk dan aan een dasspeld (een eenvoudig zilver of goudkleurig model past bij de meeste stijlen) of een set manchetknopen.

Laat je vooral niet tegenhouden om te kiezen voor een sieraad. Een sieraad is een bijzonder cadeau voor iedereen, dus zeker ook voor mannen! Zorg voor een verrassing en laat je sieraad mooi inpakken om het extra spannend te houden. Geniet van het geven!