Op zoek naar een mooi valentijnscadeau voor je vriendin of vrouw, maar geen zin in een standaard fles wijn die na één avondje op is? Voor vrouwen is maar weinig kostbaarder dan een sieraad. Een mooie ketting, armband of ring is een blijvende herinnering die nog waardevoller wordt als deze van een dierbare af komt. Kies voor een van de sieraden die wij voor jou hebben geselecteerd en maak een onvergetelijke indruk!

Symbool van liefde

Dit prachtige  zilveren collier met hanger van A Beautiful Story  is een echt symbool van liefde. Met de kleur rood en een zilveren hart verwerkt in de hanger maak je snel duidelijk dat je om haar geeft. Daarnaast geef je met het kopen van dit product ook je liefde aan voor de makers van dit collier. Zij ontvangen in Nepal namelijk een eerlijk salaris voor hun vakmanschap.  De hanger bestaat uit een zilveren hart dat staat voor liefde, een rode onyx die symbool staat voor focus en een Nepalese wensmunt. Natuurlijk zit aan dit product je eigen Beautiful (Love) Story vast!

 I love you

Wil je aan de liefde van je leven duidelijk maken dat je van haar houdt zonder een te opzichtig sieraad? Kies dan voor deze prachtige I Love You hanger van Sphere of Life.  Om deze ronde zilveren bal met kleine hartjes zit een 18 karaat vergulde band. In deze band staat in braille “Ik hou van jou” geschreven. Ideaal als je de boodschap achter het sieraad een beetje privé wil houden.

Slavenarmband

Wanneer je een klein budget hebt maar toch iets leuks wil geven zit je met deze armband van Pieces helemaal goed! Bij deze hippe slavenarmband met het woord Love in het midden spreekt de boodschap voor zich. De armband is leverbaar in goudkleur en antraciet en sluit door een haakje aan de zijkant van de tekst. De armband is leverbaar op twee maten 19 cm (S/M) of 21 cm (L/XL).

 

Kortom: een mooi tijdloos sieraad is voor veel vrouwen het ultieme cadeau! Bovendien vind je op deze sites voldoende keuze voor elk budget!