in

Psst.. deze hou ik zelf; Sims 4!

The Sims: Je hebt er vast wel eens van gehoord. Het bekende computerspel waarbij je jouw eigen stad bouwt en de inwoners kan besturen is al vanaf het jaar 2000 een begrip onder jonge én oudere liefhebbers. De makers kwamen afgelopen september met de allernieuwste versie van het spel: The Sims 4!

Sims…hoeveel?

De Sims 4 is dus een aantal maanden geleden op de markt gekomen in ons land. Dat betekent echter niets dat er maar drie versies aan vooraf gingen. Er zijn namelijk ontzettend veel uitbreidingspakketten van de Sims beschikbaar, die steeds leuker worden en waarmee je steeds nét iets meer kan.

Het perfecte cadeau

De Sims is een spel wat heel veel mensen leuk vinden. Dit maakt het een heel leuk cadeautje, vooral als je niet zeker weet wat degene leuk vindt. Jong en oud genieten van het spel en dat is niet zo gek: in het spel kun je jouw wereld besturen en iedereen precies laten doen wat jij wilt! Dat zou iedereen wel willen kunnen in het echte leven! Stap dus even in jouw eigen wereld met de Sims! Al deze edities, én de vorige edities zijn leuk om cadeau te geven, maar zeker ook heel leuk om lekker voor jezelf te houden! Daarom plaatsen wij iedere week een leuk artikel in de rubriek Pssst… deze hou ik zelf!

4

Misschien vraag je je af wat er steeds veranderd aan de Sims. De ‘Sims’ in het spel worden steeds beter en gedetailleerder waardoor het spelen ook steeds leuker wordt. Naast de Sims 4, zijn er nu ook al drie pakketten te koop. Digital Deluxe heeft slimmere Sims, vreemdere verhalen en nieuwe emoties. De Collector’s Edition is perfect voor echte fans en verzamelaars. De Premium Edition is speciaal voor de fanatiekelingen. Met een speelgids waaruit jij alle tips & trics kunt halen om de beste Sims speler ooit te worden, kun jij je helemaal uitleven.

 

What do you think?

DIY: alles ‘nieuw’ met oud en nieuw

Webshop van de week; PrintCandy!