“Oh wie klopt daar kinderen?” Sinterklaas is weer bijna in het land en waar koopt de goed heilig man het liefst zijn cadeaus? Bij Bol.com natuurlijk! En dit jaar zijn er nog meer coole toys voor jongens te koop.

Schiet plezier

NERF staat bekend om zijn grootse arsenaal aan speelgoed wapens voor jongens (en meiden). De nieuwste NERF-gun, de Elite Retaliator, is helemaal ver vernieuwd en kan nu nog verder schieten. Deze NERF-gun kan makkelijk aangepast worden. Keuzes zoals wel of geen kolf, extra grip aan de voorkant etc. maken het speelplezier des te beter.

 

Avontuurlijk 

Jongens zijn vaak avontuurlijk in gesteld. Daarom heb je bij Bol.com ook echte stoere Sinterklaas cadeaus zoals de Stunt Step. Deze step is speciaal ontwikkeld voor waaghalzen die hun grenzen durven te verleggen. De step is gemaakt van zeer sterk aluminium en heeft een speciaal ontwikkelde griptape zodat je geen grip verliest. Dit is dus het perfecte sinterklaas cadeau voor stoere jongens vanaf 6 jaar!

 

Voor de jonge avonturiers is deze Outdoor Pijl en Boog zeker wat! Deze set is 5-delig en bestaat uit een schietschijf, kunststof boog en drie pijlen met zuignappunt, dus veilig in gebruik. Zeker een aanrader voor de jonge Robin Hood’s en onder ons.

 

Voor de waterratten

Zoekt de Sint juist wat voor de jonge waterratten? Dan is de Intex Challenger 2-Persoons Boot het ideale cadeau! Deze zeer stevige, van kunststof gemaakt boot is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik en is bestand tegen flinke stoten, zonlicht en slijtage. Er zijn veel positieve reacties over deze boot, onder andere dat er soms meer dan twee personen in de boots passen. De boot is snel op te blazen en is licht van gewicht!

Dus mocht Sinterklaas deze of andere cadeau’s op het verlanglijstje van de kinderen zien staan, dan biedt Bol.com ze maar al te graag aan!