in ,

Sinterklaas aan het gamen

Ook Sinterklaas houdt op z’n tijd van een lekker potje gamen, zo kan hij zich namelijk verdiepen in wat de kinderen graag willen hebben op pakjes avond. Via Bol.com besteld hij dan de coolste en nieuwste games. Welke? Lees snel verder!

GTA V
Ook de goedheiligman kon niet rondom de hype van de actie-sandbox game Grand Theft Auto 5. De game is razend populair en dat heeft zijn reden; GTA bied een waanzinnige vrijheid op game gebied. Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Al het plezier uit de vorige GTA games zijn weer terug te vinden in deeltje vijf. Vele uren spelplezier zijn gegarandeerd!

Call of Duty Ghosts

De nieuwste Call of Duty is een knaller van en game! Aan actie was nooit gebrek in de serie, maar Ghosts brengt actie naar een nieuw level! Met een intens verhaal en een grandioze multiplayer kunnen de fans zich weer op maken voor uren knalplezier! Een aanrader voor gamers die zich thuis voelen in het actie/oorlog genre!

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Alle hens aan dek; in het nieuwste deel uit de Assassin’s Creed serie speel je met de jonge kapitein Edward Kenway in de tijd van de piraten. Vaar over de wereld zeeën en vecht je een weg naar de top! En voor deze editie is de Buccaneer Edition in het leven geroepen; deze special edition bevat allemaal coole gadgets die voor de grote fans van de serie een must-have zijn!

Mario & Sonic

Mario & Sonic vergezellen elkaar al jaren op de Olympische Spelen, en ook deze winter weer! Dit is de gezelligste familiegame van het jaar voor de koude winter dagen! Speel tegen elkaar op de WII U en versla elkaar met leuke games als skiën, bobsleeën en skiën.

Splinter Cell Blacklist

Een persoonlijke favoriet van de Sint; Blacklist is het zesde deel in de Splinter Cell reeks waar Sam Fisher de strijd aan gaat tegen terroristen die het gemunt hebben op de Verenigde Staten. Sam is dodelijker dan ooit en kan nu nog meer dan voorheen. De Sint zal niet al te veel prijs geven over deze geweldige game, maar voor alle liefhebbers van het stealth en actie genre is dit een must-have!

Al deze games en nog veel meer zijn verkrijgbaar via Bol.com!

Schoencadeautjes bij MegaGadgets

Sinterklaas bouwt met LEGO