in

Sinterklaas bouwt met LEGO

Sinterklaas kent alle kindjes in het land en hij weet ook wat ze leuk vinden. LEGO is een grote favoriet en dat weet de goedheiligman! Brick King LEGO Winkel heeft een brede keus aan LEGO, genoeg om de Sint te helpen!

Technic

LEGO Technic is voor de bouwers onder de kinderen. Van simpele auto’s tot grote hijskranen en voertuigen, je kan het zo gek niet bedenken. Neem de nieuwe Crossmotor. Een coole motor voor de echte stoere jongens!

Lord of the Rings

In de serie van LEGO Lord of the Rings zijn allemaal spannende sets te vinden! Zo heb je de slag bij het piraten schip uit deel 3; Return of the King. Aragorn, Legolas en Gimli wallen met de geesten het piratenschip aan dat onderweg is Saron te steunen. Voorkom dat de slechteriken winnen en ga de strijd aan!

Star Wars

In het LEGO Star Wars universum is het nooit saai. Ga met de Z-95 Headhunter het sterrenstelsel in en schiet de vijandige robots de lucht uit! Of stap in de ATRT op het slagveld en versla met de Clones de kwaadaardige droids van Sith.  Beslis de strijd met één van deze of andere stoere sets!

DUPLO

Voor de allerkleinste LEGO fanaten is er LEGO DUPLO, de speciale LEGO ontwikkeld om veilig te spelen. Van de uitgebreide treinen sets tot de reddingsdiensten, er is veel leuks en speels te vinden voor jongens én meisjes!

City

Er is altijd wat te beleven in LEGO City! Met de treinen sets zorg je dat de inwoners op hun bestemming komen terwijl de kustwacht de wateren en het strand veilig blijven. Ook de politie zorgt dat de mensen in LEGO City veilig zijn. En op het vliegveld is het altijd een drukte van jawelste!

Voor deze en nog meer LEGO cadeaus gaat de Sint naar Brick King LEGO Winkel! 

What do you think?

Sinterklaas aan het gamen

Sinterklaas kent de coolste jongens gadgets!