Wat wil een  jongen nou  van Sinterklaas willen hebben? Wij van eenkadovoor hebben een aantal hele toffe cadeaus gevonden op Bol.com die erg in de smaak zullen vallen bij de stoere gasten.Wat precies? Lees verder en kom er achter!

Unleash your inner soldier!

Soldaatje spelen op straat was nog nooit zo leuk met de Nerf N-Strike Elite Roughcut! Deze Nerf-gun schiet tot wel 22 meter ver. Deze  dubbelloops Nerf blaster schiet 2 darts tegelijk. Je kan de gun laden met 8 darts, dus je hoeft niet meer continue te herladen. Continue schietplezier verzekerd!

Holografische fun

In HolograFX ben jij de ster van je eigen holografisch avontuur. Als Agent FX help je Jeff en zijn team de wereld te redden. Met de stunts op het fraaie 3D-toneel laat je iedereen versteld staan. Geef een show vol ongelofelijke acts met echte hologrammen! Hoe het spel werkt? Download de smartphone of iPod Touch app en laat hologrammen verschijnen en weer verdwijnen. Hologrammen van jezelf, van je vrienden en familie. Het meest futuristische spel van het moment!

Racen met de Ninja Turtles

Ook zo’n fan van de Ninja Turltes? Carrera heeft nu een super coole racebaan ontwikkeld met deze stoere schildpadden in de hoofdrol! Op de Carrera Go Racebaan strijden Raphael en Leonardo tegen elkaar. Wie zal er als eerste over finish komen? De baan is 5,4 meter lang en bevat een rondenteller, dubbele looping, een kuipbocht, Turtles decoratie en  2 turbo power handregelaars voor snelheid in de loopings. Dus racen maar!

Be the general!

Bordspellen zijn helemaal niet suf! Want Stratego is een spel vol avontuur en verrassingen. In dit spel ben jij de opperbevelhebber van je eigen leger. Terwijl je je eigen vlag bewaakt, probeer je die van je tegenstander te veroveren! Je beschikt over meerdere soldaten waarmee je de strijd moet proberen te winnen, maar kijk uit, want voor je het weet loop je tegen een bom op! Aan te raden voor stoere jongens vanaf 8 jaar!