Via eenkadovoor.nl heb ik gezocht naar de leukste sinterklaascadeautjes voor je peuter. De leukste cadeautjes heb ik eruit gepikt!

VTech Zoef Zoef Dieren – Boomhuis

Speelgoed van het jaar 2015! Dat moet wel een goed cadeau zijn. Je peuter leert hier alles van het dierenrijk door middel van vrolijke liedjes, grappige zinnetjes en leuke rolspellen. Door de felle kleuren trekt dit speelgoed elk kind aan. Ik weet uit ervaring dat kinderen hier een hele lange tijd goed mee kunnen spelen. Eentje voor op je lijstje!

Mijn grote knuffel Elmo

Peuters zijn dol op sesamstraat en Elmo is vaak favoriet. Elmo was genomineerd voor speelgoed van het jaar 2014. Hij is maar liefst 56 cm groot en met zijn lange armen is het heerlijk om met hem te knuffelen. Doordat het een elektronische knuffel is kan hij verschillende dingen: 1) Hij kan echte knuffels geven! 2) hij kan doen alsof hij een konijn, kikker, paard of astronaut is. 3) kroelen en slapen. Leg Elmo neer en hij speelt lieve slaapliedjes af. 4) Ook kan je met Elmo dansen 5) wanneer je hem op zijn kop houdt zegt hij grappige zinnetjes. Ik weet zeker dat je peuter de grootste lol met hem zal hebben.

Nijntje stoel

Papa en mama hebben vaak een heerlijke stoel waar ze lekker in kunnen zitten. Dat wil jij als peuter ook! Deze stoel is gemaakt van een heerlijke, zachte stof waar je peuters lekker in kan chillen. Doordat hij zo licht is, kan je hem overal mee naar toe nemen en verplaatsen. De stoel zit er leuk uit en past in elke kinderkamer! De hoes is afneembaar en kan op 30 graden worden gewassen.

Nijntje slaaptrainer

Niet alleen leuk voor jouw peuter, maar ook een erg fijn cadeau voor jezelf. Met deze slaaptrainer kan je jonge kinderen leren om pas uit hun bed te komen wanneer Nijntje de ogen open doet. Ideaal voor kinderen die erg vroeg wakker worden. Op het moment dat Nijntje haar ogen open doet, speelt ze ook een liedje af. Dat is nog eens leuks wakker worden.

Bumba 3D puzzel

Door te drukken op knopjes komen de figuren weer tevoorschijn. Wanneer je het poppetje naar beneden drukt, verdwijnt hij uit beeld. Dit spel stimuleert de motoriek en de zintuigen ven je peuter. Veel plezier gegarandeerd!