Ook Sinterklaas gaat in z’n vrije tijd graag los op de Nintendo Wii. Via Bol.com heeft hij een aantal toffe games uitgetst die erg leuk zijn voor pakjesavond! Lees verder welke games de goedheilig man cool vind…

Voetjes van de vloer!

Als de Sint in Spanje is danst hij graag in het rond met z’n pieten. Maar aangezien de man al op leeftijd is bezoekt hij geen disco’s meer. In plaats daarvan gaat Sinterklaas helemaal los op Just Dance 4. In deze game maak je de beweging die op het scherm verschijnen. En met de Wii controller kan je bonuspunten behalen door extra dancemoves te gebruiken. Deze game zit vol met hippe muziek van onder andere Nicki Minaj, Flo-Rida en P!nk. Erg leuk om in je eentje te doen, maar nog leuker om met je vrienden en familie te spelen!

 

Speelplezier met Mario

Wie kent hem niet; de Italiaanse loodgieter met de iconische snor en nog bekendere uitspraak “Itsa me, Mario!”
Ook Sinterklaas is groot fan van Mario en heeft daarom ook spellen gespeeld. Eén van zijn favoriete games is Mario Galaxy 2. In dit spel reis je met Mario door het heelal en doe je allemaal leuke missies, van simpele opdrachtjes tot moeilijke puzzels, je kan het zo gek niet bedenken! De persoonlijke favoriet van de Sint is nog altijd Mario Kart!  In deze perfecte familie game speel je met alle bekende personages uit de Mario games tegen elkaar. Gooi je tegenstander van de parcours  en probeer als eerste over de finish te rijden. Heel erg gezellig tijdens feestjes of gewoon als je even niks te doen hebt!

 

Be a rockstar!

Ook de Sint droomt er af en toe van om een echte rockstar te zijn! En met Guitar Hero Warriors of Rock heeft hij deze droom toch een beetje werkelijkheid laten worden. In Guitar Hero gaat het erom dat je met je controller-gitaar de noten op tijd aanslaat en zo het hele liedje afspeelt. Hoe meer noten je raakt, hoe meer punten je scoort! Speel je goed, dan juicht het publiek je toe! Maar doe je het belabberd slecht dan wordt je uitgejoeld! Je kan de game in verschillende versies kopen; de normale game, met gitaar en het bundel pakket met gitaar, microfoon en drumstel! Ook de liedjes op Warriors of Rock zijn niet mis; artiesten zoals Linkin Park, Alter Bridge, Pantera, Slipknot en Nickelback passeren de revue. Een game voor de wannabe rockstars!

Knal plezier

Sinterklaas is gebruikt nooit geweld, maar af en toe  lekker knallen in Call of Duty Black Ops vind ook de goedheiligman leuk!  In deze CoD speel je als black ops soldaat in Vietnam en vecht je tegen de vietcong. Online kan je  tegen anderen strijden en zorgen dat je de hoogste ranking behaald. Knal plezier voor de fans in het shooter genre!

Al deze gave Wii games zijn verkrijgbaar op Bol.com!