Sinterklaas nadert alweer, nog minder dan een maand en natuurlijk mogen de mannen niet worden overgeslagen met pakjesavond. Maar wat moet je ze geven? Gelukkig heb ik een top 5 gemaakt voor de spannendste kado’s voor de mannen!

Top 5 Sinterklaas kado’s voor mannen

1. Bierhelm;

Met deze bierhelm worden die biertjes nooit meer lauw in zijn handen! Ideaal voor feesten, festivals of gewoon voor in huis. De mannen hoeven geen koude handen en lauw bier meer te hebben. Deze helm is de perfecte oplossing voor de ultieme biergenieter. Ook voor de mannen die liever frisdrank drinken is dit ideaal.

2. Hopside Down;

De Hopside Down bierglas lijkt een normaal glas totdat je het bier inschenkt. Aan de binnenkant van het glas zit de vorm van een bierflesje en door het dubbele glas zal het bier niet warm worden en je handen niet koud!

3. USB Stofzuiger;

Voor de mannen die aldoor maar bezig zijn met werk op de computer en zelfs eten achter de computer, waardoor ze kruimels in het toetsenbord achter laten, is de USB Stofzuiger een ideale oplossing! Met de USB Stofzuiger kan je je toetsenbord van je computer of laptop helemaal schoon zuigen!

4. Sport Bloopers;

Elke man houdt wel van sport, maar elke man houdt ook van alle fouten die bij sporten worden gemaakt. Op deze DVD staan de meest bizarre blunders die er in de sport zijn gemaakt. Hij wordt getrakteerd op een verzameling beelden met blunders en missers uit vele takken van sport. Te zien zijn onder andere motorcrossers, vallende schaatsers, atleten met materiaalpech, voetbalblunders en nog veel meer! Geniet ruim een uur van maffe acties en vermakelijk sportleed.

5. Leren schrijfmap

Een handige maar vooral zakelijke cadeau voor de mannen is deze leren schrijfmap. Het is erg handig voor elk gelegenheid en je kan er lang gebruik van maken. Daarnaast ontvang je er ook een schrijfblok en pen bij. Het is mogelijk om de leren schrijfmap te laten personaliseren met eigen naam erop.