in ,

Sinterklaas snoepgoed!

Tijdens de Sinterklaastijd mag je best eens veel snoepen. Speculaas, taai-taai, pepernoten en  uiteraard chocolade! Een Sinterklaas- of Zwarte Piet- pop gemaakt van Belgische chocolade is al lekker om te krijgen en leuk om cadeau te doen, maar nu kun je de zoete lekkernijen ook echt een persoonlijk tintje geven! Lekker uniek met je eigen foto, logo of tekst, in de letterlijke zin van het woord!

Chocolade sinterklaas of piet!

Klik snel hier voor onze Sint en/of zijn knecht Piet in chocoladeversie! Niet zomaar chocola; tijdens het eten geniet je van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade. Het mooie eraan is dat je hem met een gerust hart kunt eten: deze Callebaut chocola is gemaakt door boeren die meewerkten aan een speciaal programma. Dat programma zorgt voor betere werk- en levensomstandigheden van de deelnemende boeren in derdewereldlanden.

Je geniet dus van een oprechte traktatie! De poppen zijn gemaakt van melkchocolade en voorzien van een wit plaatje met daarop de zelfgekozen afbeelding! Ze zijn 23,5 cm hoog en wegen ongeveer 200 gram.

Snoepblik chocolademunten

Weet je wat leuk is om te geven met Sinterklaas? Een snoepblik vol met lekkere chocolademunten waarbij je de wikkel van het blik kun je helemaal zelf kunt ontwerpen! Gebruik een leuke foto, een logo óf een mooie/grappige tekst. Klik hier om dit unieke en persoonlijke cadeau te bestellen.

Chocolade Schoen

Ben jij op zoek naar een origineel én lekker cadeau? Verras iemand dan met deze supersmakelijke chocolade schoen! De schoen is ook nog eens gevuld met een extra zakje heerlijke chocolaatjes. Dat wordt smullen!

De schoen is mooi afgewerkt met accenten van witte chocolade. Je maakt je chocolade schoen nog unieker door ‘m te bedrukken met je eigen foto of tekst en een leuk design te kiezen. Jouw persoonlijke ontwerp wordt geplaatst op de cirkel van witte chocolade op de voorkant van de schoen. De opdruk is uiteraard ook volledig eetbaar!

What do you think?

Review Transformers

Hatsjoe! Mag ik een fruitmand?