Soms is het leuk om van de traditionele Sinterklaas cadeau’s en verrassingen af te stappen en iemand te verrassen met iets écht unieks. Een unieke belevenis blijft je namelijk voor altijd bij en is dus dé manier voor een geslaagde dag. Wij bij eenkadovoor zijn daarom op zoek gegaan naar vier geweldige Sinterklaas toppers!

Koeknuffelen

 

Je leest het goed: geen knuffel van de locale melkkoe, maar een heuse workshop koeknuffelen! Voorzien met een set laarzen, boerenzakdoek en bijhorend overall kan je voor één dag het rustige leven op een boerderij ervaren. Na ontvangst met een hapje en drankje krijg je een rondleiding over de boerderij en knuffel je met de koeien.

De boeiende rondleiding duurt drie uur en vindt plaats in Poppel, Antwerpen, België voor maar €30,00 per persoon!

Highest Tea

 

Heb jij iemand een tijdje niet meer gezien, gebruik dan deze leuke tip om gezellig bij te kletsen in stijl! Met “The Highest Tea van Nederland” kijk jij vanuit het hoogste restaurant van Nederland uit over de residentiestad Den Haag. Dit uitje is perfect te combineren in een bezoek aan de stad als een om heerlijk te genieten van een high tea.

Voor maar €48,00 kan jij met nog een ander gezellig bijkletsen in Den Haag voor twee uur. Leuk als cadeau of gewoon voor jezelf!

Chocolade dippen

 

Dol op chocolade en op zoek naar een leuke date of uitje met een goede vriend(in), kies dan voor een chocoladefondue! Deze tip vormt nóg een aanrader voor een gezellige dag in Den Haag, omdat de locatie, het Hampshire Hotel, tussen het strand van Scheveningen en het prachtige stadscentrum ligt. Chocolade staat al sinds jaar en dag bekend als dé geluksmaker, vanwege de stof “endorfine” wat een gelukzalig effect geeft – Tevens de perfecte start voor een romantische date!

Dit leuke uitje duurt circa twee uur en kost €19,00 voor twee personen. Lekker!

Tussen de uilen

 

Met Sinterklaas komt ook de winter en wordt de avond steeds donker. Wanneer jij rustig ligt te slapen, zijn de uilen er op uit! Met deze uilen workshop wordt je door ervaren valkeniers begeleid in de omgang met verschillende soorten uilen. Naast het feit dat het gewoon een te gekke tip is komt er ook het voordeel van twee locaties bij kijken: zowel in Berkel en Rodenrijs als in Larum, België!

Voor €50,00 per persoon geniet je van een onvergetelijke avond voor jong en oud!