in

Top 5; leukste sinterklaaskado’s voor jongens

Het is zover! Sinterklaas is weer in ons land! Vandaag aangekomen en hopelijk veilig. Deze week ga ik het hebben over de leukste sinterklaas kado’s voor jongens! Dus ben jij benieuwd naar de top 5? Lees dan snel verder!

5.

Voor de allerkleinste onder ons! Fisher-Price little people heeft nu een limited edtion Sinterklaas en Zwarte piet. Hartstikke leuk om te geven of te krijgen! Het enige nadeel is, er worden geen nieuwe meer van gemaakt rond om de discussie van Zwarte Piet.

4.

Met 3D stenen je eigen creatie’s bouwen. Met verschillende kleuren maak je de mooiste dingen. Op de site van Plus-Plus Mini kan je al het aanbod bekijken. Gegarandeerd veel bouwplezier!

3.

Ook voor de jongens zijn er genoeg leuke boeken uitgekomen het afgelopen jaar. Denk bijvoorbeeld aan Dummie de Mummie of het leven van een loser. Zie een eerdere blog over de leukste kinderboeken van nu voor nog meer inspiratie!

2.

Iedereen kent LEGO. LEGO is nog steeds een bekend en groot speelgoedbedrijf in Nederland en andere landen. LEGO heeft uitgebreid naar verschillende leeftijdcategorie, waardoor er voor iedereen wat te vinden is. Bij Brick King

1.

Dit is een typisch speeltje dat elke jongen wel in huis moet hebben. De serie NERF apparaten gaan super snel over de toonbank. Nerf is het actiespel voor binnen en buiten! Blasters, Op Bol.com verkopen ze genoeg verschillende apparaten zoals Supersoakers, Foam Darts en Rebelle Kruisbogen.

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke sinterklaascadeaus voor jongens op onze website te vinden! Neem gerust zelf ook een kijkje! 

What do you think?

DIY: Sinterklaascadeautjes inpakken

3 redenen om jouw lief met een vriendschapsring te verrassen