Of je nou voor pakjesavond of voor een schoencadeau op zoek bent naar sinterklaascadeaus voor jongens, het is altijd lastig om een leuk cadeau te vinden. Gelukkig houden wij bij eenkadovoor van cadeaus uitzoeken, dus hier zijn vijf kadotips voor jongens!

Op avontuur

Een beetje fantasy-fan kent uiteraard J.R.R. Tolkien en zijn geweldig meeslepende wereld Midden-Aarde. Wat is er leuker dan de eerste film van De Hobbit te kijken waarvan de tweede niet alleen in december 2013 in de bioscoop komt, maar wat ook nog eens de basis vormde samen met Tolkien’s boekenreeks In de ban van de ring voor alle moderne fantasy-werken hedendaags!

Out-of-the-box

De Lego Creator Boomhuis is ideaal voor de creatievelingen en technische jongetjes, want het heeft precies drie verschillende manier om het in elkaar te zetten. Dit stimuleert het kind niet alleen om out-of-the-box te denken, het is ook erg leuk! Daarnaast zijn overal leuke, kleine verassingen dat het kind kan ontdekken, zoals een geheime schatkaart – Urenlang speelplezier!

Vijf in één

Niets is zo heerlijk als wegdromen bij sprookjes en legendes en daarom raden wij “De Vijf Legendes” aan. Vijf klassieke kinderlegendes – Jack Frost, de kerstman, de tandenfee, de paashaas en klaas vaak – gaan de strijd aan moeten gaan met de kwaadaardige boeman Pitch om de dromen en fantasie van alle kinderen te moeten beschermen. Een prachtige animatiefilm voor jong én oud!

Uit vissen

Vissen, nog steeds zijn veel jongens geïnteresseerd in deze rustgevende hobby. Of het gaat om een ervaren vissertje of een nieuwe, de Viskist is een geweldig cadeau voor de jonge fanatiekeling. Met handige opbergmogelijkheden en een makkelijk herkenbare kleur is dit een praktisch cadeau!

Korte verhalen

Wie van de prachtige verhalen en nieuwtjes van Dieuwertje Blok niet genoeg kan krijgen, vindt dit een prachtig schoencadeau. In het Grote Sinterklaasjournaal Voorleesboek staan vijftig verhaaltjes, rubrieken en andere leuke teksten om voor te dragen aan kinderen. Allen geschreven door de eindredacteur en eindredacteur van het Sinterklaasjournaal, Ajé Boschhuizen!