Sinterklaas komt alweer bijna met zijn boot naar Nederland gevaren met al zijn pieten.Het is tijd voor de leukste maand van het jaar. Daarom ga ik de aankomende drie weken over de leukste kado’s hebben.. Met deze week; De leukste sinterklaaskado’s voor meisjes!

Meisjes zijn gek op optutten, poppen, verkleden en knutselen. Lees snel verder en zie wat op nummer 1 staat wat elk meisje wilt hebben!

Sinterklaaskado’s voor meisjes

5. Little Black Dress Sieraden Jurk

De Little Black Dress Sieraden Jurk is perfect om al je sieraden te bewaren. Het is heel handig en geschikt voor alle soorten sieraden. De little black dress ziet er heel leuk en classy uit. Welk meisje wilt deze nou niet?

4. Mystic 8 Ball

Als meisje heb je natuurlijk de meest diepe levensvragen; zoals of die leuke jongen jou wel leuk vind. De Mystic 8 Ball weet het antwoord op al je prangende vragen. Het werkt als volgt. Stel een vraag, schudt de Mystic 8 Ball en draai hem om. Op magische wijze verschijnt het antwoord van de Mystic 8 Ball. Er zijn in totaal 21 antwoorden die de bal je kan geven, zoals ‘too early to predict’, ‘yes’, ‘who knows’ en ‘don’t bet on it’. Ok, misschien moet je er wel een beetje gezond verstand bij gebruiken; maar grappig is het zeker!

 

3. Hoe overleef ik..

Francine Oomen schrijft al een aantal jaren super leuke boeken. Een van haar populairste reeks boeken is Hoe overleef ik.. De serie boeken is onlangs afgelopen maar nog steeds verkopen de boeken erg goed. Dit komt omdat de tiener meisjes zich zelf herkennen in het hoofdpersoon Rosa. Toevallig een puber in de omgeving en weet je echt niks wat ze leuk vindt? Geef haar dit boek cadeau! Het boek gaat helemaal over de puberteit. Met handige tips, testen en leuke verhalen.

2. Vliegende fee

Een super leuk kado om te geven aan een meisje die gek is op feeën en prinsessen. De Vliegende fee vliegt namelijk de lucht in en kan later weer landen op je hand. Eindeloos speelplezier. Al hoewel..  misschien heb je het filmpje al voorbij zien komen. Dit meisje is zo blij met haar Flying Fairy en wilt graag voor de camera laten zien wat deze pop kan. Maar waar zij en haar ouders niet aan hebben gedacht tijdens het filmen dat de openhaard aan stond. Dus zodra je kind/zusje/nichtje of vriendin het uit probeert. Zorg dat de openhaard uit staat!!

 

1. Donut Kussen

Je gelooft je ogen niet; een echt Donut Kussen! Wij zijn er gek op en worden al vrolijk bij het horen van de naam. Nu hebben wij Donut Kussens die je bed een stuk gezelliger en lekkerder maken. Niet stiekem opeten hoor 😉

Ben je op zoek naar nog meer cadeautips? Kijk eens bij de categorie meisjescadeaus! Zo vind je misschien nog wel meer leuke cadeaus!