Of je nou voor pakjesavond of naar een schoencadeau op zoek bent, het is altijd lastig om een leuk cadeau te vinden. Gelukkig houden wij bij eenkadovoor van cadeaus uitzoeken, dus hier zijn vijf kadotips voor meisjes!

Veelzijdige make-upset

Met de Make-up Geschenkset van Chupa chup kan een meisje zich omtoveren tot een prachtige prinses! Het bevat een mooie glittertattoo en vier lipglossen mét aanbrengborstel. Dit leuke schoencadeau kan, zodra de inhoud op is, nog gebruikt worden als een chique opbergdoosje voor kettinkjes en andere leuke prulletjes!

Dansspektakel

K3 bestaat vijftien jaar en om dit te vieren worden de drie dames door een engel naar een magische wolkenwereld gebracht. In deze speciale verjaardagsshow nemen zij kinderen mee op een avontuur vol wensen, dromen, dans en uiteraard hun grootste hits – Een échte must-have voor iedere K3-fan!

Razend populair

Dit leuke trouwkasteel, dat gebaseerd is op de razend populaire serie My Little Pony: Friendship is Magic, is een geweldig cadeau voor My Little Pony fans. Naast het kasteel bevat het ook de personages Cadence en Shining Armour, zodat uw dochter de trouwerij in de series precies na kan spelen!

Snoezige poes

Wilt uw dochter dolgraag een huisdier, maar heeft u geen zin in haren, inentingen en andere kosten die er bij een pluizige mensenvriend komt kijken? Sinterklaas heeft de oplossing: Daisy het Fur Real Friends katje! Deze snoezige poes heeft een sensor, waardoor het reageert op aanrakingen. Zo kan uw dochter kroelen en knuffelen met haar katje, met geen van de nadelen die bij een huisdier komen kijken!

Korte verhalen

Wie van de prachtige verhalen en nieuwtjes van Dieuwertje Blok niet genoeg kan krijgen, vindt dit een prachtig schoencadeau. In het Grote Sinterklaasjournaal Voorleesboek staan vijftig verhaaltjes, rubrieken en andere leuke teksten om voor te dragen aan kinderen. Allen geschreven door de eindredacteur en eindredacteur van het Sinterklaasjournaal, Ajé Boschhuizen!