YourSurprise is een website waarbij je elk kado een unieke touch kan geven door het zelf te personaliseren. Ieder kado maak jij speciaal met jouw naam, foto of tekst. Sinterklaas komt steeds dichterbij en daarom gaat deze blog over de Sintkado’s van YourSurprise. Je kan alles zelf personaliseren, wat het dus een stuk leuker maakt om weg te geven met Sinterklaas.

Chocoladeletter

Wat is een Sinterklaas zonder een chocoladeletter? Onmisbaar. Je kan de chocoladeletter opmaken met je leukste foto, logo of tekst. Het is een heel bijzonder en persoonlijk kado voor in de schoen of voor pakjesavond! Doordat je uit verschillende leuke kaders kan kiezen wordt de chocoladeletter nog unieker. Je foto, logo of tekst wordt op de chocoladeletter gedrukt.

De letter zelf is gemaakt van echte Belgische Callebaut chocolade, en wordt gedecoreerd met hazelnoten en koffiebonen. De chocolade is puur met een wit chocolade plaatje.

Zak van Sinterklaas

Natuurlijk is de zak van Sinterklaas ook een onderdeel wat je niet kan missen tijdens pakjesavond. Maak de zak van Sinterklaas nu persoonlijk met eigen naam of tekst en het Sinterklaasfeest wordt nog veel spannender en persoonlijker!

De unieke zak van Sinterklaas heeft op de voorzijde een Sint of Piet afbeelding en op de achterkant jouw tekst. In de handige foto-editor kun je gemakkelijk je naam of tekst invoeren en kun je ook kiezen uit diverse lettertypes. Maak de zak dus zoals jij in gedachte hebt!

Sinterklaaslied

De Sinterklaas SupriseSong is een persoonlijk lied, waarin de ontvanger wordt toegezongen en door Sinterklaas zelf wordt toegesproken! Jij bepaalt de songtekst door onderstaande vragen te beantwoorden. De naam van de ontvanger wordt onder andere drie keer gezongen. Gebrand op CD, en verstuurd in een leuke sinterklaasverpakking! Een muzikaal en spetterend kado voor de ontvanger!