Bij Sinterklaas hoort een kaartje! Bij Greetz kan je kiezen uit originele Sinterklaas kaarten of maak je een eigen persoonlijke Sinterklaas kaart. Ook heeft Greetz speciaal voor Sinterklaas schoenkado’s. Er is keus uit bijvoorbeeld hippe merken zoals Lego en Disney.

Maak bijvoorbeeld een foto in een pietenpak en plaats deze op de voorkant. Schrijf een leuk gedicht aan de binnenkant en je kaart is helemaal af! Geef het kaart aan één van de kinderen, zet erbij dat het van Sinterklaas is en ze zullen er helemaal blij van worden!

Bewerken
Het bewerken van de kaart gaat in slechts 4 stappen.Stap 1 Kies een Sinterklaaskaart die jij leuk vind! Stap 2 Bewerk het, schrijf je eigen tekst en geeft het een leuk kleurtje. Daarna mag je de binnenkant van de kaart bewerken met foto’s en/of teksten. Kies dan het formaat van de kaart en kies er een leuke envelop bij. Je kan er eventueel nog een kado bijvoegen.Bijvoorbeeld een ballon of chocolade. Stap 3 Adresseer het aan één of meerdere personen, je kan ervoor kiezen om het Greetz direct per post te laten versturen of je kan het zelf op de post doen. En de laatste stap.. Stap 4 Voer je adres gegevens in of adresgegevens van de ontvanger, controleer het adres en verzend het!

Schoenkado’s
Greetz heeft ook speciaal voor met Sinterklaas schoenkado’s. De leukste schoenkado’s vind je op Greetz. Zo heb je bijvoorbeeld een Minnie Stempelset, Bruynzeel kleurkrijt kleinduimpjes, Bumba neusboekje – de vlieger en een Cars 3D poster kleurset. Geweldig voor de kinderen om in hun schoenen te ontvangen van Sinterklaas!

Als je bij Greetz voor 20:00 besteld, wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Je kado of kaart heeft altijd een unieke kadoverpakking, het is dus een echt feest om een kado of kaart van Greetz te ontvangen!