in

Sleutelhouders!

Sleutels. Je kent ze wel, je bent ze altijd kwijt. Of ze zitten nog in je andere tas, in een ander vakje of je hebt ze op de keukentafel laten liggen. Ze zwerven altijd ergens rond en bezorgen vaak de dagelijkse stressmomentjes voordat je de deur uit moet. Een sleutelhouder biedt hiervoor de oplossing! Je hangt ze gewoon aan je houder en iedere ochtend hangen ze nog steeds op dezelfde plek, handig toch?!

Sleutelhouder vogelhuis

Wat dacht je van deze super toffe sleutelhouder?! Speciaal gemaakt voor de échte chaoten onder de sleutels! Dit vrolijke vogeltje zal waken over de sleutelbos. Bevestig je sleutels aan de sleutelhanger en plaats de vogel met sleutels in het vogelhuisje. Zo hoeft niemand meer een sleutelbos kwijt te zijn. Een leuke maar vooral handige decoratie!

Sleutelhouder stopcontact

Nooit meer je sleutels kwijt raken met deze handige set van Qualy. Door de sleutelhanger in het stopcontact te stoppen blijven sleutels altijd netjes op zijn plaats. De set wordt geleverd inclusief stopcontact en stekker. Handig in gebruik en je sleutels blijven netjes waar ze horen!

MB Key Petite sleutelmagneet

De Monkey Business Key Petite is echt een toffe sleutelboshouder. Plaats haar op een metalen ondergrond en ze draagt alle sleutels. Ideáál! De sterke magneet in haar hand draagt tot dertig sleutels. Met de Key Petite zijn de sleutels nooit meer kwijt!

Areaware Wandhaak Hand Hooks C’Mere

De Areaware Wandhaak Hand Hooks C’Mere is een vriendelijke hand, die helpt waar nodig. Een jas vasthouden of de sleutels? Het is geen probleem voor de Hand Hooks Wandhaak van Areawave. De realistische hand is ontworpen door Harry Allen.  Een ideale houder voor al je sleutelbossen! Hang gerust die van je man en kinderen er ook aan, want deze wandhaak houdt alles netjes op zijn plek!

What do you think?

Budget gadgets!

Furby is back!