Slim sparen is handig in tijden van crisis – of het nu de economische crisis is of die van jezelf! Wij van eenkadovoor helpen je graag een eindje vooruit en hebben daarom de leukste spaarpotten voor je op een rijtje gezet. Die kosten natuurlijk wel geld, maar ze zullen je nog meer opleveren! Lees dus snel verder!

Kleine kluis

De meeste mensen hebben geen geld voor een grote, dure kluis, maar deze spaarpot is een aardige tweede keus. Met de Balvi digitale spaarpot kluis bescherm je je geld van ongewenste gasten. De spaarpot heeft een deurtje met een combinatie slot en houdt bij hoeveel geld je erin stopt, dus voor je het weet ben je een rijke stinkerd. Mits je tussentijds geen geld uit de kluis haalt natuurlijk!

Spaar Snor

Hipsters opgelet: deze spaar snor is de gadget om te sparen! Hij ziet er leuk uit door de hippe uitstraling en staat leuk thuis in je slaapkamer of op je bureau! En je hoeft de snor niet te slopen als je het geld wilt pakken, want aan de onderkant zit een handig klepje wat makkelijk open en dicht gaat.

RoboCop 2.0

Misschien ken je hem wel: RoboCop. De half robot/half mens die Detroit beschermde tegen het kwaad. Deze is er in soort gelijke spaarpot variant. De Money Protection spaarpot zorgt ervoor dat niemand aan je geld kan komen. Als iemand in de buurt komt maakt het een vreselijk kabaal. Wil de indringer dan nog niet weggaan, dan schiet hij plastic schijfjes af. Zo houd je de dieven zeker op afstand!

Dus op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen voor bijvoorbeeld een communie of verjaardag? Geef dan één van deze leuke spaarpotten kado!