Een van de meest voorkomende nieuwjaarsvoornemens is “Ik wil minder eten en meer afvallen”. Maar gelukkig is het geen 2014 en mogen we ons nog even vol proppen tijdens de Kerstdagen. Bij eenkadovoor zijn we allemaal snoepkonten en daarom was het ook niet zo moeilijk om de lekkerste snoepjes voor jullie op een rij te zetten. Lees verder en smullen maar!

Jamin

Jamin staat bekend als één van de grootste snoepketens in Nederland. Ze bieden een ruim assortiment aan overheerlijk snoepgoed. Mocht je ooit een Jamin winkel hebben bezocht, dan weet je waar over we het hebben. Ook tijdens de Kerstdagen kan je terecht voor speciale lekkernijen. Zo heb je de standaard kersen/Kerst bonbons, maar ook chocolade Kerstmannen! Ook voor cadeaus zit je goed bij Jamin, want  met de luxe geschenk-sets maak je iedereen hartstikke blij! Ben je benieuwd wat Jamin nog meer te bieden heeft, bezoek dan hun webshop dan eens en laat jezelf verwennen!

Persoonlijk met YourSurprise

YourSurprise zit altijd vol verrassingen; zo kan je bij hun ook twee bijzondere lekkernijen bestellen. De eerste is een Kerstbal geheel van chocolade, en de tweede is een grote Kerstman, ook van het heerlijke goedje. “Maar wat is er zo bijzonder aan?”  Beide zijn helemaal te personaliseren met een eigen gekozen foto of tekst. Zo heb je dus heerlijk snoepgoed dat ook écht van jou is! Leuk voor jezelf natuurlijk, maar nog leuker om cadeau te doen. Buiten deze twee lekkernijen kan je bij YourSurprise terecht voor drank cadeaus; hier onder verschillende bieren, wijnen en likeuren. Al deze geschenken worden geleverd in een gepersonaliseerde houtendoos . Neem dus gauw eens een kijkje in deze leuke webshop, want ze hebben nog veel meer te bieden!