in

Lekkers voor Moederdag

Op zondag 8 mei is het een belangrijke dag: we gaan alle moeders op de wereld namelijk eens flink in het zonnetje zetten! Je kan het zo groot, klein, goedkoop of duur maken als jij wilt, maar wat dacht je van lekker? Moeders houden net als iedereen van snoepen, dus lees snel verder voor een aantal smakelijke tips als Moederdag cadeau.

Chocoladepump

Verwen mams eens met heerlijk Belgische chocolade in wel een heel originele presentatie, een pump! Deze lekkere verrassing komt uitgerust met een marsepeinen zegeltje met een zelfgekozen foto én nog een zak chocolade in de schoen zelf. Een overheerlijk geschenk voor iedere wonderwoman!

Blik vol liefde

Geef mama nu een blik vol liefde: snoephartjes! Dit leuke cadeau kan jij opvrolijken met een zelfgekozen foto en komt in verschillende snoepgoed uitvoeringen, waaronder winegums en Engelse drop. Ofwel, geen excuus om niet zo’n lekker blik cadeau te doen!

Chocolate Company

Mmm… er zijn maar weinig vrouwen die je geen plezier doet met chocolade. Helemaal als het om die heerlijke chocolade van de Chocolate Company gaat. Echt ‘koken met chocolade’, dat is wat de chocolate designers van de Chocolate Company doen. Zij maken stoere, ambachtelijke chocolade met unieke recepten in een eindeloze variatie smaakcombinaties. Bijvoorbeeld de ‘Forbidden fruits bonbons’; heerlijke bonbons met unieke vullingen en topchocolade. Misschien houdt ze meer van noten, verras haar dan met ‘Nuts about you bonbons’. Ook hier geniet je van 25 heerlijke bonbons met unieke vullingen en topchocolade. Elke bombon heeft persoonlijke aandacht gehad… en dat proef je. Hier word je echt blij van.

Australian chocolade

De chocolade van Australian staat al jaren bekend om de hoge kwaliteit! Logisch, de premium chocolade van Australian Homemade is het toppunt van chocolade perfectie. De chocolade is gemaakt van de beste cacao ter wereld, gecombineerd met de meest briljante vullingen. Daarbij wordt alle chocolade met de handgemaakt in eigen studio. Australian staat voor een onvergetelijke ervaring: de kick van nieuw en anders, het spel van aandacht en verleiding. En dat proef je! Bij Greetz verras je iemand eenvoudig met de heerlijke chocolade van Australian, die er in verschillende prijsklasse is. Fijn!

Met welke chocolade ga jij iemand verrassen?

What do you think?

Cadeau Confession: Ik haal de kado’s tevoorschijn als mijn schoonmoeder komt

15 reden waarom wij een hekel aan verjaardagen hebben