Natuurlijk zijn we allemaal gek op social media. Hoe nutteloos het soms ook is, de meeste Nederlanders checken toch meerdere keren per dag (of per uur) berichten op netwerken als facebook, twitter, instagram en google+. En dán zijn er nog de mensen die heel, heel vaak online zijn. Wiens smartphone nauwelijks hun hand verlaat en die jouw berichtje op facebook al liken voor je zelf gezien hebt dat deze daadwerkelijk is gepubliceerd. Ze komen in elke familie en vriendengroep voor. Grote kans dat je gelijk aan iemand moet denken nu! Voor deze echte social media liefhebbers hebben een aantal leuke kadotips:

Handige social media gadgets

Tijdens de wintermaanden is het stukken moeilijker om buiten online te zijn. Je smartphone staat aan, maar door je handschoenen kun je deze niet constant bedienen. Wist je dat daar speciale handschoenen voor zijn gemaakt? Met de touchscreen handschoen houd je warme handen én kun je facebook checken terwijl je in de kou op de bus staat te wachten. Niet alleen een handig cadeau voor haar!

Onmisbaar voor iedereen die graag foto’s online zet: de selfie stick. Ken jij een social media liefhebber die nog geen selfie stick heeft? Dan is deze social media gadget een goed kado!

Nooit meer op zoek naar WIFI? Dit WIFI T-shirt zoekt voor jou. Handig op vakantie!

Social media gadgets met een knipoog

Voor de fanatieke ‘likers’ onder ons zijn er leuke gadgets te koop, waarmee je ook offline voortdurend kunt aangeven wat je ergens van vindt! Met deze facebook stempels kun je al je post beoordelen (en een stevige dislike op te hoge rekeningen stempelen).

Deze schuimrubberen like handschoen is een social media gadget dat vooral leuk om te gebruiken in foto’s…die vervolgens natuurlijk weer op social media kunnen worden gepost.

Ken je iemand die tijdens het douchen met moeite zijn smartphone buiten de badkamer laat liggen? Dan is dit facebook douchegordijn echt perfect! Wellicht kun je er wat afkickverschijnselen mee voorkomen ;-).

Volg eenkadovoor op social media

Zit je zelf ook op social media? We zouden het leuk vinden als je Eenkadovoor.nl volgt! Dan blijf je gelijk dagelijks op de hoogte van leuke kadotips en inspirerende blogs. Je kunt ons vinden op facebook, twitter,  pinterest en youtube.