in

Review: Sokken Alfredo Gonzales om verliefd op te worden

Sokken lijken misschien een onbelangrijk detail in de outfit maar niets is minder waar. Bij sokken.nl hebben ze leuke en mooie sokken die verder gaan dan zwartwitte sokken. Want zeg nou zelf, het is toch veel leuker als je ergens komt en je schoenen uit moet doen en een compliment krijgt over je sokken

Sokken Alfredo Gonzales

Ik ben sinds onze bloggersdag fan van Alfredo Gonzales puur vanwege mijn nieuwe favoriete sokken! Alfredo Gonzales is een man uit Mexico. Volgens sokken.nl is voor velen zijn naam onbekend, maar zodra je meer van hem weet wil je niet anders meer dan Alfredo’s wereld aan je voeten. Hier sluit ik me bij aan! De sok die ik heb heet: Palm Springs. Hij is lichtblauw met palmbomen en gele accenten.

stage 02645hhr

Zomers gevoel

De sok is niet alleen leuk door de kleuren en de palmbomen. Ze zorgen er voor dat je direct in de zomerstemming komt. Het maakt dus niet uit het buiten regent of sneeuwt. Met deze sokken begint de zon te stralen in je hoofd. Ze zitten zo lekker dat je niet eens door hebt dat je sokken draagt. Omdat ik niet hele lange benen heb en kleine voeten komen de sokken tot mijn knie. Maar dat maakt het extra leuk, zo vallen ze nog meer op!

stage 036efrgge

Nooit meer saaie sokken

Het tijdperk van saaie witte sokken is voorbij! Met de sokken van Alfredo Gonzales wordt sokken dragen zoveel leuker! Bekijk nu het gehele aanbod bij sokken.nl! Leuk om te weten; voor 17:00 besteld? Dan kan jij morgen al shinen met jouw nieuwe sokken!

What do you think?

Review: Feesten met magnetische feestvlaggetjes

Review: Greetz ballon voor de beste vriendin