sorry cadeaus

Je hebt ruzie met je vriendin of je hebt per ongeluk die dure vaas van je moeder op de grond laten vallen. Je kunt met woorden sorry zeggen maar met een cadeau maak je het zeker weer goed en zal je vriendin echt niet meer boos op je zijn en weet je moeder ook wel dat het breken van die vaas niet het allerergste is. Dit zijn de leukste sorry cadeaus!

Een dikke knuffel

Ben je op zoek naar sorry cadeaus? Met deze beer verschijnt er direct een glimlach op het gezicht van je vriendin. Het hartje op de buik van de beer kan je personaliseren en daar kan je een foto van jou en je vriendin op zetten zodat ze weet dan jullie toch echt de dikste vriendinnen zijn. Dat verdient een dikke knuffel. De beer is er in twee formaten.

Chocolade voor de liefste

Met dit chocoladetelegram kan je je moeder verblijden met de woorden “Sorry mam”. Ze zal het je vast en zeker vergeven. Je kunt het telegram maken met melk-, pure – en witte chocolade en je kunt er zelfs afbeeldingen in kleur toevoegen.

Hartjeshanger

De ruzie met je vriendin kan je bijleggen door deze mooie hartjeshanger te geven met natuurlijk een foto van jullie beiden. Op de achterzijde kan je nog tekst plaatsen. De hanger is gemaakt van zilver. Dit is ware liefde.

Geurend boeket

Bloemen als goedmakertje doen het altijd goed dus bestel hier het mooiste boeket voor je vrouw. Je kunt gaan voor een rozenboeket maar de germini’s in het roze doen het ook altijd goed.

Proost

Deze ruzie willen jullie snel vergeten dus jullie vriendschap gaan jullie beklinken met een goede fles champagne en dat jullie voor eeuwig de beste vriendinnen zullen blijven. Bij de fles worden twee gegraveerde glazen geleverd waarvan je de tekst zelf mag bepalen. De fles en glazen worden geleverd in een luxe houten kist.

 

Image Credits: Pixabay.