Begin het jaar goed en grijp je kans om te sparen voor bijvoorbeeld een nieuwe auto, computer, tablet of misschien wel een dure jas! Sparen met deze spaarpotten maakt het een stuk eenvoudiger. Ze zien er fantastisch uit en zo blijft je geld netjes waar het hoort, zonder dat je het stiekem uitgeeft!

Fred spaarpot benzinemeter

Met de Fred Spaarpot Benzinemeter is op een wel erg grappige manier te zien hoe vol de spaarpot zit: hoe meer kleingeld er in zit, hoe voller de benzinemeter wordt. Een unieke spaarpot, die een échte musthave 2013 is! Een fanastisch cadeau voor bijvoorbeeld je broer, oom of vader. Heb jij iemand in de familie die wel een extra spaarcentje kan gebruiken? Geef hem dan deze spaarpot cadeau! Waar ook voor gespaard wordt, zorg dat je nooit zonder brandstof komt te zitten!

Een zelftellende spaarpot!

Zoek jij een coole gadget, die je tijd en rekenwerk bespaart? Heb je zoveel kleingeld dat je niet eens zin hebt om te beginnen met tellen? Dan is deze zelftellende spaarpot iets voor jou! Het tellen van je gespaarde kleingeld is nu verleden tijd! Deze spaarpot telt namelijk al het kleingeld dat je in de pot stopt, en laat zien op het LCD-scherm aan de bovenkant op de spaarpot hoeveel jij al gespaard hebt. Heb je genoeg geld gespaard en kan je iets leuks ervan kopen, dan heb je een eenvoudige herstart knop die de teller weer op 0 zet. Ook hartstikke leuk om cadeau te geven!

Gepersonaliseerde spaarpot

Een unieke keramieke spaarpot met jouw leukste foto of tekst! Zo wordt sparen pas echt leuk! Kies uit een van de leuke ontwerpen en maak een echt originele spaarpot. De spaarpot heeft een omtrek 26 cm, een hoogte van 9,5 cm, een breedte van 8 cm en is afgesloten aan de onderkant met een uitneembare stop. Leuk om aan jezelf te schenken of aan bijvoorbeeld je broertje of zusje!