in , ,

Review: Sleutels kwijt verleden tijd met Sparrow Key Ring

Op zich ben ik wel een geordend type maar met mijn sleutels wil het nog wel eens misgaan. Dan leg ik ze ergens neer en als ik ze nodig heb, zijn ze in geen velden of wegen te bekennen. De paniek slaat toe, want wat heb ik er als laatst mee gedaan? Toen ik dit grappige vogelhuisje vond in mijn goodiebag van de bloggersdag van eenkadovoor.nl was ik erg blij. Sleutels kwijt is verleden tijd. Lees hier mijn review.

Bestellen

Dit leuke vogelhuisje bestel je op Trendycadeaushop.nl. Vandaag vóór 15.00 uur besteld, is morgen al in huis. De vogeltjes zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Als je het vogelhuisje geleverd, krijgt zit hij in een kartonnen huisje wat al ontzettend leuk kado geeft maar je kunt op de website ook een kadoverpakking bestellen.

huisje

Ophangen

Het vogelhuisje kan je met tape of schroefje bevestigen op een deur, kast of waar je maar wilt. Geen grote sleutelkast die je ergens kwijt moet maar een handzaam klein huisje. En als je partner ook zijn sleutels er in kwijt wil kan je ook een dubbel huisje kopen voor twee sleutelbossen waarbij je ieder een eigen kleur vogeltje kan kiezen.

Fluiten

Dit vogeltje kan nog fluiten ook, want er zit een fluitje aan. Als je in nood bent of de kinderen moeten naar binnen voor het eten dan fluit je op het vogeltje. Een echte redder in nood.

Wil je ook thuis je sleutels niet meer kwijtraken, bestel dan zo’n leuk vogelhuisje met een vogeltje in je lievelingskleur. Ze zijn nu extra voordelig voor maar € 12,50.

vogelhuisjes

What do you think?

Slim sparen met deze spaarpotten

Boeken voor aanstaande vaders