Hoe leuk is het niet je dochter of neefje of vriendje helemaal blij te zien worden van het cadeautje dat je hebt gekocht! Speelgoed is voor alle leeftijden leuk om te geven; het aanbod is zo groot dat er voor iedereen een passend speelgoedartikel kan worden gekocht.  Spelen maakt het mogelijk om even de tijd te vergeten, de zinnen te verzetten en zo ben je weer in staat het dagelijkse leven het hoofd te bieden. Wij geven jou graag wat tips om het juiste speelgoed te kopen!

Budget

De allereerste vraag die je jezelf moet stellen is; wat is mijn budget. Bepaal het budget en hou je je hier aan. Het lijkt simpel, maar je zult altijd iets duurder tegenkomen, dat eigenlijk ook wel leuk is. Maar hou je aan je je budget!

Voor wie is het

kijk goed naar degene voor wie je speelgoed koopt. Het is veel leuker om een cadeautje te geven waar de ontvanger heel blij mee zal zijn. Bedenk je dat als je het zelf leuk vond om met poppen te spelen, dat niet wil zeggen dat iedereen dat leuk vindt.

Niet te moeilijk

Let op; kies niet voor te moeilijk speelgoed. Op de verpakking van veel speelgoed staat een leeftijdsindicatie.

Kwaliteit

Ook belangrijk; zorg voor speelgoed dat duurzaam is en niet te snel kapot gaat. Dat het geld waar is, niet een prul dat binnen een dag in de vuilnisbak ligt.

Hopelijk heb je iets aan onze tips! Kijk ook eens bij onze cadeautips per leeftijd.