in

Speelgoed van het jaar; genomineerd 0 tm 3 jaar

Het is weer tijd voor de Speelgoed van het jaar verkiezing. Kinderen hebben tegenwoordig zo ontzettend veel speelgoed, dat je niet meer weet wat nu verantwoord en betaalbaar is. Wat verlangt je kind, het is allemaal niet zo makkelijk. Wij geven je graag wat cadeautips over speelgoed dat is genomineerd voor Speelgoed van het jaar. Deze cadeaus zijn genomineerd voor de leeftijden 0 tm 3 jaar. Waar stem jij op?!

Zoomizoos klim en verken boomhuis

Zoomizoos klim en verken boomhuis is voor zowel jongens als meisjes een vrolijk object om mee te spelen. Drukken op toetsen om een spelletje te spelen. Gezongen liedjes en grappige geluiden. De papagaaihendel is bedoeld om de diertjes in het valluik te laten verdwijnen. Lanceerders zorgen dat de ZoomiZooz diertjes over de baan en brug naar beneden glijden. Stevig en duurzaam, incl. 4 diertjes, het volume kan worden geregeld en de uitschakeling gaat automatisch. Logisch dat Zoomizoos klim en verken boomhuis is genomineerd voor speelgoed van het jaar!

Codi mijn robodino

Codi mijn robodino is eenplastic object wat geschikt is voor jongens en meisjes. Kinderen maken kennis met gevoelens, karakters en verschillende muziekstijlen. Er moeten een aantal stekels op de rug worden geplaatst om te zien wat er gebeurd. Spannend en onderhoudend.Er kunnen 27 verschillende combinaties worden gemaakt, door gebruik te maken van de stekels. Het dino ei is bedoeld om de stekels in op te bergen. 32 Gezongen liedjes en regelbaar volume. Ook Codi mijn robodino maakt een grote kans om speelgoed van het jaar 2019 te worden!

Brain train

De Brain Train van Smart is echt wel even een uitdaging voor alle kleintjes. De trein is een speelgoedtrein en een puzzel tegelijk. Soms wel pittige opdrachtjes maar voor de slimme peuter geen probleem. Uiteindelijk moeten alle wagons aan elkaar vastzitten voordat de trein weer gaat rijden.
Stimulerend speeltuig waar driejarige peuter nooit genoeg van krijgt.

What do you think?

Speelgoed van het jaar; alle genomineerden!

Pop Pop Hair, van de makers van L.O.L Suprise