Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van het land? Ik weet wel een spiegel die zal antwoorden dat jij de mooiste bent. Een spiegel waarbij je elke ochtend vrolijk wordt. Een spiegel die je aan het lachen zal maken wanneer jij je dag niet hebt. De spiegel die geweldig is voor bijvoorbeeld een verjaardagscadeau of natuurlijk een cadeau voor jezelf.

Ervoor zorgen dat iemand elke ochtend blij de deur uitgaat en elke avond met een lach op ‘t gezicht naar bed gaat? Dat kan met spiegeltje spiegeltje van Fonq. De meest originele spiegel die iedereen vrolijk zal maken.

Omschrijving

Deze spiegel drukt zich uit in woorden. Iedere blik in deze spiegel streelt je ego. Oh,  wat ben je mooi.. Je bent ontzettend knap.. Zo mooi, zo mooi, zo buitengewoon mooi..

Vind jij dat je wel een complimentje hebt verdiend of kun je niet genoeg horen hoe leuk je wel niet bent? Of ken jij iemand anders die zeker wel een compliment verdient en nog leuk is ook? Dan zorgt deze spiegel ervoor dat je nooit meer naar complimentjes hoeft te vissen. Één blik in de spiegel en je wordt de hemel ingeprezen. Dat is nog eens lekker wakker worden!

De spiegel is verkrijgbaar in twee maten, small of large en de afmetingen zijn 30×30 cm.

Cadeau 

 

Het is ook een perfect cadeau voor iemand die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden. Kun je er maar niet over ophouden hoe geweldig je bijvoorbeeld jouw moeder, vader, geliefde of opa vindt? Dan moet je deze spiegel zeker als cadeau geven.

De spiegel is niet alleen verkrijgbaar in het Nederlands, maar nog in zes andere talen. Het is dus ook een prachtig cadeau voor je vakantieliefde. Verzamel alle talen zodat je die Japanner op vakantie ook een complimentje kunt maken.

Wacht niet langer, want als je voor 22:00 besteld heb je het de volgende dag in huis! Al die andere mensen die jou al voor waren hebben geen spijt van het cadeau. Sommigen hebben de spiegel hangen in het toilet en wat blijkt.. Gasten blijven langer op het toilet omdat ze het willen aflezen. Hilarisch toch?