In de vaste rubriek “In the Spotlight” zetten wij iedere week een bijzondere, interessante of gewoon leuke webshop in het zonnetje. Deze week is dat misschien wel de bekendste webshop van ons land: Bol.com!

In het laatste jaar van de vorige eeuw werd één van Nederlands grootste online winkel op gericht: Bol.com is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de internetmarkt. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. De eerste paar jaar lag de focus vooral op de verkoop van cd’s en boeken. Het bedrijf groeide niet snel en maakt in 2002 zelfs verlies. Gelukkig was het jaar daarna het begin van een zonnige toekomst.

In de loop van de jaren breidt de webwinkel haar assortiment uit met onder andere digitale boeken,  dvd’s, blu-rays, games, speelgoed, elektronica, computers, huishoudelijke apparaten, persoonlijke verzorgingsapparaten en zelfs babyspullen! Je kan dus gerust zeggen dat je voor vrijwel alle artikelen wel terecht kan bij Bol.com.

Vanaf 2003 maakte de webshop ieder jaar winst en groeide het bedrijf explosief. Tegenwoordig heeft Bol een hoofdkantoor in Utrecht, zo’n 500 werknemers in dienst en ruim 7 miljoen artikelen in haar assortiment. Daar moet dus vast en zeker iets tussen zitten voor jou, bijvoorbeeld een verjaardagscadeau!

 

Het bedrijf staat ook bekend om de geweldige service die het verleent. Zo kan je er dag en nacht terecht voor je vragen en wordt je bestelling gratis verstuurd als je me     20 euro of meer besteed. En mocht je nou niet tevreden zijn met je producten, dan kan je ze gratis retourneren. Je kan dus spreken van een goede service!

Dus waar wacht je nog op? Neem eens een kijkje op de website van deze toffe webwinkel en laat je verrassen door het zeer grote assortiment! Veel (online) shop plezier!