In onze Spotlight-rubriek zetten wij iedere week één webshop in het zonnetje, omdat wij het een interessante, spannende, geweldige of briljante webshop vinden! Vandaag nemen wij forHome.nl onder de loep, dus lees snel verder wáárom je deze website écht moet bezoeken!

Over forHome.nl

 

Onder het simpele maar krachtige motto ‘alles voor thuis’ profileert ForHome.nl zich als dé webshop voor woonaccessoires en lifestyle producten. Ze werken met een concreet doel: “Wij willen het voor iedereen mogelijk maken het ‘thuis’-gevoel te creëren, ongeacht het budget. Onze woonaccessoires zijn stuk voor stuk van een goede kwaliteit, wat je dan weer niet terug ziet in de prijs.”

Leuk en handig

De webshop zit vol met de allerleukste producten, maar wellicht het grootste voordeel ligt in de verzendkosten: je bent nooit meer kwijt dan vijf euro! Om mensen te helpen bij de huisinrichting heeft ForHome.nl ook een eigen blog op zijn webshop waar de allerleukste producten en lifestyle tips worden getoond. Zo kan je gemakkelijk de allerleukste producten uitzoeken!
Stiekem hebben wij ook een persoonlijke voorkeur voor Forhome.nl, José en Remco zijn namelijk onze buren in het Ondernemershuis in Capelle! Wij hebben het assortiment dan ook al van dichtbij gezien, alleen maar leuke producten!

Spaarpot serie ‘Save House’

En wij zijn fan van de superleuke spaarpot serie ‘Save House’ (niet te verwarren met Safe House ;). Deze spaarpot heeft de vorm van een huisjes en door de ramen van dit spaarhuisje kun je het geld zien groeien! Verder kun je het spaarhuisje persoonlijk maken.  Elke spaarpot heeft namelijk ruimte voor een speciale munt die op het huisje geplakt wordt. Door deze munt wordt je elke keer weer herinnerd waar je voor aan het sparen bent. Deze speciale munt is van metaal en is verkrijgbaar in 10 varianten, zoals voor een nieuwe auto, bruiloft of een vakantie. Een aanrader, net als eigenlijk alle kado’s bij forHome!