In onze terugkerende rubriek “In the Spotlight” zetten we iedere week een bijzondere webshop in het zonnetje. Deze week is dat Houtmeid!

Je hebt gewone webshops en je hebt bijzondere webshops. Houtmeid behoort tot die laatste categorie. Deze online winkel, opgericht door Paula, drukt jouw foto’s, teksten en tekeningen op hout! Het klinkt niet alleen leuk, dat is het ook!

Het hout waarmee Houtmeid werkt is een fijne, lichte houtsoort met een stevige structuur. Door de mooie nerven van het hout blijft de foto erg mooi. Dat vinden wij het mooie van foto’s laten drukken op hout; het is niet perfect, maar het geeft een natuurlijker gevoel! Al het het hout wordt met de hand bewerkt. Geen fabriekstrucage, maar echt professioneel. Een heel persoonlijk cadeau dus!

 

“Maar waarom zou je een foto willen drukken op hout?” horen wij je nu denken. Een foto maak je omdat je het moment wilt blijven herinneren. Omdat het grappig is, mooi of  speciaal is. Als je een foto terugkijkt tovert het een lach op je gezicht of brengt het je in vervoering. Zulke speciale momenten wil je toch blijven bewaren?
Houtmeid drukt jouw foto/illustratie op hout. Vergeet het standaard fotolijstje, want dit is echt speciaal! Doordat het een uniek concept is, weet je zeker dat je iets bijzonders koopt. Het is dus zeker een leuke verrassing als cadeau, maar ook tof om in je eigen huis op te hangen.

 

Dus wil je iets bijzonders cadeau geven of een andere manier vinden om je foto’s te bewaren. Ga dan naar Houtmeid, want je zal er ongetwijfeld iets leuks vinden!