Op de website van kadopagina.nl kan je voor verschillende gelegenheden de meest originele cadeau’s vinden! Het bedrijf  doet het goed met zo’n 1,5 miljoen unieke bezoekers per jaar en de klanten zijn zeer tevreden over de geweldige service. Wat is er zo bijzonder aan dit bedrijf?

Het bedrijf

Kadopagina.nl is opgericht in 1999 en zit gevestigd in Capelle aan den IJssel. Het bedrijf staat bekend om hun goede samenwerking en contact met andere bedrijven. Zo hebben zij voor kadopagina.nl wel 250 prominente bedrijven weten te strikken om speciale arrangementen samen te stellen, die alleen verkrijgbaar zijn bij hun website! Ze zijn nu al jaren actief, en dat heeft zeker haar vruchten afgeworpen, want met een groot aantal unieke bezoekers, heeft het bedrijf niets te klagen.

Eigen idee

Mocht je als klant nou een te gek cadeau idee hebben, dan kan je ook bij kadopagina.nl terecht. Via de mail kun je het idee insturen en dan wordt er met je overlegt over de mogelijkheden en alle zaken die er bij komen kijken. Super leuk!

Cadeaus

Op de website kan je voor meerdere soort gelegenheden cadeau’s vinden. Je kan zowel voor mannen, vrouwen, opa’s, oma’s, zonen, dochters als voor collega’s leuke en originele cadeau’s vinden. Er zijn een tal van mogelijkheden; van dagjes shoppen tot beauty arrangementen en van je eigen whiskey maken tot zelf een vliegtuigje besturen, er zijn een tal van mogelijkheden, dus er zit altijd wel iets leuks tussen!

 

Klant tevredenheid

De klanten van kadopagina.nl zijn erg positief over het bedrijf. Bij elke bestelling wordt er namelijk gevraagd hoe de klant de algehele service vond. Het bedrijf krijgt gemiddeld een 4,4 (van de 5 punten) en 98% van de klanten is zeer positief over het bedrijf te spreken. Vooral over de vriendelijke klantenservice en snelle levering van hun producten zijn de klanten erg tevreden. Het zit dus wel goed met kadopagina!