In onze Spotlight-rubriek zetten wij iedere week één webshop in het zonnetje, omdat wij het een interessante, spannende, geweldige of briljante webshop vinden! Vandaag nemen wij vriendenboeken.nl onder de loep, dus lees snel verder wáárom je deze website écht moet bezoeken!

Vriendenboek

Of je nou veertig wordt of net achttien, geslaagd bent of een nieuwe baan begint, een vriendenboek is een vrolijke manier om herinneringen en mensen op te slaan. Dan kán je voor een simpel exemplaar uit de winkel gaan, maar het is natuurlijk tien keer leuker zélf een boek te ontwerpen! Vriendenboek.nl biedt de mogelijkheid om digitaal een boek vorm te geven, mensen uit te nodigen pagina´s te vullen met foto´s, verhalen en gedachten en vervolgens uit te werken tot een echt, prachtig boek.

Dit scheelt uiteraard een hoop gedoe: meerderen mensen kunnen tegelijkertijd aan de slag wanneer het hun uitkomt én er is geen geknoei met lijm meer. Een echt succesverhaal!

Niet moeilijk

Jouw eigen vriendenboek is niet moeilijk en in zes stappen haalbaar. Je maakt natuurlijk eerst een account aan, zodat je online zonder te downloaden aan de slag kan! Vervolgens start je een vriendenboek en geef jij deze vorm. Denk hierbij aan het formaat, maar ook zijn thema en achtergrond ontwerp. Wanneer je klaar bent is het tijd om vragen te verzinnen en daarna een vriendenlijst op te stellen. Daarna krijgt iedere opgegeven contact een e-mail met het verzoek hun pagina(s) in te vullen!

In stap vier ga jij aan de slag met de omslag, het voorwoord, een jaaroverzicht en fotopagina’s. Ook kan je zien wat er door jouw vrienden al is ingevuld. Vervolgens kijk je naar het resultaat en bestel je het boek – De kwaliteit is in het écht uiteraard stukken beter! Als laatste wordt het boek thuis bij jou bezorgd.