Wat is dat toch met mannen en vuur? Zet ze achter een barbecue en het oermens komt weer boven: vuur, vlees en grote messen. Gelukkig slepen ze ons, vrouwen, nog net niet aan ons haar terug naar onze grotten. Maar goed, we mogen niet klagen. Want als manlief graag wil barbecueën, dan hoeven wij niet te koken. En dat is ook wel eens lekker. Misschien is het een idee om hem gewoon een bbq cadeau te doen?

LotusGrill rookvrije houtskool barbecue

De Lotus Grill barbecue is ideaal, ook als je minder ruimte hebt dan gemiddeld. Op de camping bijvoorbeeld, of op een balkon of boot. Hij is binnen drie (ja, je leest het goed) minuten gebruiksklaar en doordat er geen vet op het houtskool drupt, rookt hij niet. De buitenste schaal blijft koud, dus de barbecue is veilig te gebruiken, ook met kinderen in de buurt. Dat betekent natuurlijk niet dat kinderen de bbq moeten bedienen. De LotusGrill wordt geleverd met een handige draagtas, hij kan dus altijd mee.

Bodum Fyrkat mini houtskool barbecue

Een echte eye-catcher: dat is de rode Bodum Fyrkat barbecue. Ook dit is een compacte barbecue: perfect voor fijne avonden op het balkon of in de tuin. Het deksel heeft een handgreep gemaakt van hittebestendige siliconen, de kom is van geëmailleerd staal en de poten van verchroomd staal. Hier maak je mannen én vrouwen blij mee!

Weber One Touch Premium

Een mooie barbecue van het ultieme bbq-merk: Weber. Deze One Touch Premium heeft een thermometer in de deksel, zodat je kan zien of ‘ie nog heet genoeg is. Is dat niet gaaf? Het kookoppervlak heeft een diameter van 57 centimeter: flink groot dus. Met een beetje mazzel wil je man zo wel koken voor de hele familie. Kan jij lekker genieten van de gezelligheid en het zonnetje. Oh ja, fijn voor je man: hij krijgt nu een gratis hoes bij de Weber One Touch Premium.

Stoere barbecue gadgets

Barbecueën is leuk en wordt nog leuker met een leuke barbecue gadget, zoals een barbecue zwaard of stoer barbecue schort. Maak jouw  stoere cadeau compleet!

Image Credits: Pexels.