in

Stoere kerstcadeaus voor mannen!

De mannen mogen ook dit jaar weer goed verwend worden met kerst. Dus wat kan je het beste voor ze onder de kerstboom leggen? Via onze partners heb je het leukste assortiment aan stoere kerstcadeaus. En natuurlijk heb ik de leukste voor jullie op een rij gezet:

Smartwatch Bluetooth Horloge

Telefoon niet bij de hand? Geen nood! Dit toffe klokje verbonden via bluetooth zegt je niet alleen hoe laat het is, het houdt je ook op de hoogte van alle activiteiten die op je telefoon gaande zijn. Beheer nu met een paar vingertikken dezelfde functies als op je mobiel. Superstoer James Bondkerstcadeau!

ThumbsUp! Panoramic Pod Telefoonstatief

Ben jij een fotograaf met je telefoon? Met dit Telefoonstatief maak je de perfecte foto’s. Klem je telefoon eenvoudig vast en maak geweldige foto’s. Het statief is 240 graden draaibaar en geschikt voor alle smartphones.

THABTO Knuckle Duster Mok

Deze geweldige mok heeft een boksbeugel als handvat! Met deze mok lijk je een echte maffiabaas. De mok heeft een grote inhoud en een echt stoer handvat. Dankzij het unieke ontwerp houdt hij prettig vast, daar hoef jij je dus niet druk om te maken. Kortom: een echt stoer mannencadeau!

Philippi Giorgio Creditcardhouder

Met deze chique creditcardhouder raak je je pasjes niet meer kwijt. Het unieke ontwerp geeft genoeg plek voor je pasjes aan de voor- en achterkant van de houder.

Power Nap kussen Ordner

Heb je ook altijd behoefte aan een powernap op het werk? Met deze kussenordner kan je ongemerkt even je ogen de rust geven wanneer je erdoorheen zit. Het kussen lijkt op een ordner, dus ben je klaar met je powernap, dan berg je het netjes op in de kast. Niemand die het in de gaten heeft!

What do you think?

5x vreselijke Kerstcadeaus

Ons kerstcadeautje; Disney on Ice