Altijd al een eigen straat willen hebben of cadeau willen geven? Goed nieuws, want dat kan! Hartstikke origineel en leuk voor een verjaardag, een afscheid van een collega of voor iemand die net verhuisd is!

Straatnaamborden

Écht geen idee wat je iemand moet geven voor zijn/haar verjaardag? Dan is dit het perfecte cadeau. Altijd leuk om te geven en altijd leuk om te krijgen. Combineer dit bord met een ander leuk cadeau en pak het leuk in! Het maakt het cadeau nét iets meer origineel en de ontvanger zal er zeker de humor van inzien! De straatnaamborden zijn heel eenvoudig te maken. Onderin het scherm staat; ‘’’voer uw tekst in’’. Heb je dit gedaan, hoef je enkel nog op ‘’in winkelwagen’’ te klikken en jouw straatnaambord is gemaakt. Simpel toch? Naast dat deze borden natuurlijk erg origineel zijn, is het ook nog eens van super kwaliteit. Kortom een prachtig cadeau dat nog jaren mee gaat!

Combineren

Waar zou je deze unieke borden mee kunnen combineren? Simpel! Geef er bijvoorbeeld een leuk fotocadeau erbij. Dit kan van alles zijn. Van canvasdoeken tot gepersonaliseerde flessen wijn, jij bepaalt! Haal al je creativiteit uit de kast en maak dit cadeau compleet met één van de vele fotocadeaus van bijvoorbeeld Greetz.nl. Pak het samen leuk in met doorzichtig papier, lintje eromheen en klaar! Super creatief, leuk en origineel!